Hoe is het om te werken op een evenement?

Publicatiedatum 13 april 2022

Twee weken geleden hebben wij voor een tof evenement in Noord-Scharwoude de barmedewerkers mogen verzorgen. Een mooie uitdaging met goed resultaat!

De medewerkers kijken positief terug op dit evenement. ‘’Het was erg leuk. Ik ben samen met drie vrienden naar dit evenement gegaan om aan de slag te gaan als bar medewerker. Twee van ons namen de bestellingen aan en de andere twee gingen bier tappen. De sfeer was erg gezellig en we vonden het tof om dit samen te doen. Het was een goed georganiseerd evenement. Ik had nog geen ervaring achter de bar, maar alles was goed geregeld en we kregen een duidelijke uitleg. Daar was ik blij mee’’.  

Hij geeft aan dit werk vaker te willen doen. "Ik zou dit soort horeca werk zeker vaker doen. Volgende week werk ik via jullie op weer op een evenement achter de bar en daarnaast ga ik ook op Keukenhof aan de slag’’. Het contact met BaanBereik was ook erg goed verlopen. "Ik ben erg tevreden over het contact met BaanBereik en Michelle Geerts. Als ik vragen had kreeg ik meteen duidelijk antwoord en ik wist precies wat er van mij verwacht werd’’.

Wil jij ook graag werken op toffe evenementen? Voor volgende week zoeken wij nog Horeca Medewerkers voor op Keukenhof. Neem contact op met Michelle:

T.  0229 745 01, E. michelle.geerts@baanbereik.nl

Werken op een Evenement

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer

WK Bierpong tijdens Kermis Wognum

Publicatiedatum 8 mei 2024
Dit jaar kwam Luke met een super leuk verzoek bij mij’ aldus Mona! Al enige jaren sponsoren wij als BaanBereik de Wognumse kermis, dit jaar ook weer met paard, tonnen en statafels. Maar dit jaar kwam er een leuke vraag van Luke bij. Lees het verhaal van Luke hier.
Lees meer

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer