Interview: Tijd voor iets anders

Publicatiedatum 24 januari 2023

Naast Loulou heeft Michelle óók Mandy geholpen aan een nieuwe administratieve baan.
2023 is dan ook voor Mandy flitsend van start gegaan. Na 16 jaar werkzaam bij haar oude werkgever vond Mandy het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heeft Mandy zeker gevonden. Mandy is namelijk sinds eind vorig jaar (28 december) werkzaam bij Rood Diervoeding als administratief medewerker en dat bevalt haar goed. “Mijn eerste werkdagen waren hier erg fijn. Dit bedrijf is een echt familiebedrijf met een gezellige bedrijfssfeer. Soms ervaren mensen wel eens op hun werk dat men zich een nummertje voelt, dat is bij Rood zeker niet het geval en dat vind ik heel prettig. Wat bijzonder is is dat mijn nieuwe collega Sandra Wit ook via BaanBereik bij Rood in dienst is genomen. Sandra werkt sinds september 2022 bij Rood en het is leuk om samen het bedrijf te leren kennen.”

Niet alleen haar collega’s en functie vindt Mandy fijn. Ook de kortere reisafstand is een bijkomend voordeel. “Voorheen was ik ruim een halfuur onderweg en nu ben ik binnen een kwartier op mijn werk” Dat voelt toch een beetje als extra tijd die ik gratis erbij krijg.”

Over de relatie tussen haar en BaanBereik is Mandy erg te spreken. ''De communicatie met BaanBereik was heel vlot en alles was snel geregeld”.

Mandy, we zijn blij dat we jou konden helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Namens Michelle Geerts en Team BaanBereik wensen wij jou nog veel werkplezier in jouw nieuwe functie!

Interview: Tijd voor iets anders

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer

WK Bierpong tijdens Kermis Wognum

Publicatiedatum 8 mei 2024
Dit jaar kwam Luke met een super leuk verzoek bij mij’ aldus Mona! Al enige jaren sponsoren wij als BaanBereik de Wognumse kermis, dit jaar ook weer met paard, tonnen en statafels. Maar dit jaar kwam er een leuke vraag van Luke bij. Lees het verhaal van Luke hier.
Lees meer

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer