Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.

Wat houdt de NEN 4400-1 certificering precies in? Het is een norm die wordt gebruikt om te controleren of een onderneming voldoet aan de eisen voor het inhuren van personeel en het uitbesteden van werk. Bedrijven met deze certificering tonen aan dat ze hun financiële zaken op orde hebben, dat ze hun belastingen en premies correct afdragen en dat ze hun werknemers conform de wet- en regelgeving betalen.

NEN 4400-1 waar wordt er op gecontroleerd?

De NEN 4400-1 norm stelt eisen aan:

  • Personeelsadministratie;
  • Loonadministratie;
  • Financiële administratie;
  • Sectorspecifieke CAO-naleving;
  • Specifieke situaties, bijvoorbeeld: in- en doorlening en/of zzp-ers.

Voor BaanBereik is deze certificering een bevestiging van ons streven naar kwaliteit en integriteit in alles wat we doen. Het is een erkenning van onze inzet om onze klanten en medewerkers de hoogste standaard van dienstverlening te bieden.

Wat betekent dit voor onze klanten en medewerkers? Het betekent dat ze kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid en professionaliteit van BaanBereik. Het betekent dat we blijven voldoen aan de hoogste normen in onze sector en dat we blijven streven naar verbetering en groei.

We zijn trots op het behalen van deze certificering en willen onze klanten en medewerkers bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen. 

Wil je meer weten over onze diensten en wat de NEN 4400-1 certificering voor jou betekent? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor jouw behoeften.

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer