Welkom Salaheddine!

Publicatiedatum 30 januari 2024

Hallo allemaal!

Mijn naam is Salaheddine Snijders, een 21-jarige student uit Grootebroek. Momenteel ben ik een vierdejaars student aan de Hogeschool Inholland in Alkmaar. Ik studeer Business Studies met een minor in ondernemen. Het is mijn droom om een succesvolle eigen onderneming te starten, maar voor nu focus ik mij op mijn nieuwe stage bij BaanBereik.

Ik kijk er enorm naar uit om mijn afstudeerstage te doen bij BaanBereik. Mijn scriptie gaat zich focussen op het opleidingsplan van de medewerkers. Het doel is dat alle nieuwe medewerkers bij BaanBereik hun werk nog beter kunnen doen op het moment dat zij starten.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met fitness en mijn vrienden. Ik sport 5 dagen in de week en ik ben zeker niet vies van een feestje.

Ik kan niet wachten om nieuwe ervaringen op te doen en om BaanBereik nog beter te maken met mijn hulp. Laten we er een mooie stageperiode van maken!

Wil je graag contact opnemen met Salaheddine? Hij is bereikbaar via 0229 745 010 of via het e-mailadres salaheddine@baanbereik.nl

Welkom Salaheddine!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer

WK Bierpong tijdens Kermis Wognum

Publicatiedatum 8 mei 2024
Dit jaar kwam Luke met een super leuk verzoek bij mij’ aldus Mona! Al enige jaren sponsoren wij als BaanBereik de Wognumse kermis, dit jaar ook weer met paard, tonnen en statafels. Maar dit jaar kwam er een leuke vraag van Luke bij. Lees het verhaal van Luke hier.
Lees meer

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer