Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023

Mijn naam is Sam en ik ben door Mona hier bij BaanBereik terechtgekomen. Als onderdeel van mijn studie moest ik op zoek naar een werkoriëntatiestage, en BaanBereik sprong er meteen uit. Met een stage van 6 weken is de tijd kort, maar ik ben vastbesloten om het meeste uit mijn ervaring te halen, vooral op de gebieden van marketing en financiën. Dankzij de mogelijkheid om verschillende sectoren binnen BaanBereik te verkennen, kijk ik uit naar een dynamische en leerrijke periode.

Mijn interesse in BaanBereik begon niet zomaar. Naast mijn eigen onderzoek naar het bedrijf, had ik al eerder positieve verhalen opgevangen over hun impact in verschillende sectoren. Dat maakte mijn keuze voor deze stage des te gemakkelijker.

Op dit moment studeer ik International Business Entrepreneurship aan het Euro College. Buiten mijn studie ben ik een enthousiaste voetballer en breng ik graag tijd door met vrienden. Eerder volgde ik de opleiding Hotel & Management en deed ik waardevolle ervaring op als bijrijder/chauffeur bij Veldboer Eenhoorn. Mijn kennis van de hospitality sector werd verder verrijkt tijdens mijn stagejaar bij het Leonardo Boutique Museumhotel, waar ik betrokken was bij de frontoffice-activiteiten.

Ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging en ben ervan overtuigd dat BaanBereik de ideale omgeving biedt om mijn vaardigheden te ontwikkelen en mijn passie voor zowel ondernemerschap als teamwerk te versterken. Laten we samen aan een succesvolle en leerzame periode beginnen!

Sam, we zijn blij dat je ons team komt versterken en kijken uit naar een leerzame en leuke stageperiode. Wil jij, net als Sam, stage lopen bij BaanBereik op de locatie in Heerhugowaard of Zwaag? Bekijk de vacatures en neem direct contact met ons op!

Welkom Sam!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer

WK Bierpong tijdens Kermis Wognum

Publicatiedatum 8 mei 2024
Dit jaar kwam Luke met een super leuk verzoek bij mij’ aldus Mona! Al enige jaren sponsoren wij als BaanBereik de Wognumse kermis, dit jaar ook weer met paard, tonnen en statafels. Maar dit jaar kwam er een leuke vraag van Luke bij. Lees het verhaal van Luke hier.
Lees meer

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer