Welkom Tessa!

Publicatiedatum 31 oktober 2023

Hallo allemaal! Ik ben Tessa Fens, 20 jaar oud, en ik woon in Enkhuizen.

Afgelopen maandag, 30 oktober, ben ik begonnen als intercedent bij BaanBereik op de vestiging in Zwaag. Ik was al bekend met BaanBereik vanwege verschillende evenementen, advertenties en via kennissen. Deze positieve indruk leidde tot mijn besluit om te solliciteren.

Ik ben verheugd te kunnen mededelen dat ik nu deel uitmaak van het BaanBereik-team als intercedente. Ik kijk ernaar uit om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen binnen BaanBereik en hoop elke dag nieuwe dingen te leren en te groeien in mijn functie.

Samen met het BaanBereik-team kijk ik ernaar uit om succesvolle matches te realiseren tussen werkgevers en werknemers. Mijn doel is om op een persoonlijke en positieve manier te verbinden.

Wie weet hebben we binnenkort de gelegenheid om elkaar bij BaanBereik te ontmoeten!

Wil je graag contact opnemen met Tessa? Ze is bereikbaar via 0229 745 010 of via het e-mailadres tessa@baanbereik.nl

Welkom Tessa!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer

WK Bierpong tijdens Kermis Wognum

Publicatiedatum 8 mei 2024
Dit jaar kwam Luke met een super leuk verzoek bij mij’ aldus Mona! Al enige jaren sponsoren wij als BaanBereik de Wognumse kermis, dit jaar ook weer met paard, tonnen en statafels. Maar dit jaar kwam er een leuke vraag van Luke bij. Lees het verhaal van Luke hier.
Lees meer

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer