Eerste competitiewedstrijd een feit voor SEW

Publicatiedatum 23 september 2019

Eerste competitiewedstrijd een feit

Na een lange voorbereiding begon zaterdag 14 september dan eindelijk de competitie voor SEW. Ze begonnen met een uitwedstrijd tegen V&L in Geleen. Een sterke start voor SEW want na een kwartier spelen stonden zij op 6-10 voorsprong. Daarna ontstond er een iets rommeliger fase waarbij V&L terug kon komen en SEW met een ruststand van 13-14 gingen rusten. De tweede helft ging het gelijk op maar hield V&L wel de leiding. Met nog een kwartier op de klok was het gelijkspel; 20-20. Vanaf dat moment nam V&L de leiding. Ondanks dat V&L uitliep naar een stand van 26-22 gaf SEW zich niet verloren. SEW-Speelster Sharon Noordermeer: ”We bleven vechten tot het einde, maar helaas was het net niet genoeg en won V&L met 27-26.”

SEW tegen VZV

Afgelopen zaterdag 21 september was de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen streekgenoot VZV uit ’t Veld. Sharon: ”Toch fijn om weer een wedstrijd thuis te spelen in een hal dat goed gevuld zit. We begonnen de wedstrijd sterk met na 10 minuten spelen een voorsprong van 6-4.” Vanaf dat moment liep VZV uit en ging SEW rusten met een stand van 9-17. De tweede helft bleef VZV door scoren. ”Wij gingen met een zevende man spelen, de keepster hadden we omgeruild voor een veldspeler, en zo ging de score gelijk op.” Helaas was het verschil al te groot en verloor SEW de wedstrijd met 25-35.

Tweede thuiswedstrijd

Aankomende zaterdag 28 september staat de inhaalwedstrijd tegen Quintus op het programma, i.v.m. Europese verplichtingen was de 1e wedstrijd van het seizoen verplaatst.

Aanvang is 19:00 uur in de Bloesem in Wognum.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!

Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!

Interview met Esther (Styling by Esther)