Evenementen

Foto’s Het Grote Buurtfeest 2019 – BaanBereik

Publicatiedatum 4 november 2019

BaanBereik heeft genoten bij Het Grote Buurtfeest van o.a. de Snollebollekes, Lange Frans en John West. Jij ook? Hieronder zijn de foto’s te zien van Het Grote Buurtfeest op vrijdag 1 november 2019. Was jij (ook) aanwezig bij Cube Indoor op zaterdag 2 november? Check dan hier de foto’s.

WINACTIE
Wil jij er volgend jaar weer bij zijn? Deel dan jouw leukste buurtfoto geschoten door BaanBereik op Het Grote Buurtfeest op jouw Instagram en/of Facebook en tag BaanBereik in je bericht! Hierdoor maak jij kans op twee tickets voor Het Grote Buurtfeest 2020! Pak deze kans en verzeker je van dit toffe feest volgend jaar!

Wie is BaanBereik?
BaanBereik is een fullservice uitzendorganisatie gespecialiseerd in kantoor- en technische banen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, baanverbetering of wil jij gewoon even kennismaken met BaanBereik? Graag komen wij dan met jou in gesprek om jouw wensen op werkgebied te bespreken. Kom je een keer kennismaken onder het genot van een lekker kopje koffie? Vraag hier een kennismakingsgesprek aan.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer

Trotse partner van het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 1 juni 2022
Een avond om niet te vergeten, dat was het Westfries Ondernemersgala 2022.
Lees meer

Wij feliciteren Johan met zijn vaste contract

Publicatiedatum 19 mei 2022
Al sinds 2017 is Johan naar volle tevredenheid werkzaam bij een van onze opdrachtgevers.
Lees meer