Tulpen.nu is live!

Publicatiedatum 25 januari 2021

Op maandag 25 januari is de website van tulpen.nu live gegaan. Op deze website zijn de mooiste boeketten tulpen te bestellen en ze worden ook nog is thuis bezorgd met gratis verzending.

Sinds 11 januari is Duncan Klabbers, via BaanBereik, werkzaam bij tulpen.nu als webshopbeheerder. Duncan is bij BaanBereik terechtgekomen door zijn vriendin die momenteel ook voor BaanBereik werkzaam is.

Tulpen.nu is een jonge webshop die op maandag 25 januari live is gegaan. ‘’ We zijn een lange tijd op de achtergrond bezig om ervoor te zorgen dat de website helemaal feilloos werkt. En vanaf maandag 25 januari is de website echt te bezoeken. Het is een erg mooi proces waarvan ik vooral het laatste stuk heb meegekregen.’’

Als webshopbeheerder heeft Duncan het erg naar zijn zin. ‘’Op het moment doe ik vooral onderhoud van de website, opnemen van orders en orders klaarmaken voor verzending. Eigenlijk alles wat er bij komt kijken, neem ik nu op me omdat we zo jong zijn. Als we straks gaan groeien dan ga ik wat selectievere taken op me nemen.’’

Duncan geeft aan dat hij Baanbereik zeker zou aanraden: ‘’Het is leuk, het is heel anders dan andere uitzendbureaus. Bij uitzendbureaus waar ik vroeger bij heb gewerkt, krijg je heel veel aanbiedingen. Ik heb het idee dat er bij BaanBereik meer word gekeken naar je ervaringen en je kunnen. Er wordt gerichter gezocht naar iets dat bij je past.’’

Namens Team BaanBereik wensen wij Duncan en Tulpen.nu ontzettend veel werkgeluk en –plezier toe!

Wil jij nou ook iemand verwennen met een mooi boeket? Bekijk de website van tulpen.nu en haal snel je boeket!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer