Klanten

Tulpen.nu is live!

Publicatiedatum 25 januari 2021

Op maandag 25 januari is de website van tulpen.nu live gegaan. Op deze website zijn de mooiste boeketten tulpen te bestellen en ze worden ook nog is thuis bezorgd met gratis verzending.

Sinds 11 januari is Duncan Klabbers, via BaanBereik, werkzaam bij tulpen.nu als webshopbeheerder. Duncan is bij BaanBereik terechtgekomen door zijn vriendin die momenteel ook voor BaanBereik werkzaam is.

Tulpen.nu is een jonge webshop die op maandag 25 januari live is gegaan. ‘’ We zijn een lange tijd op de achtergrond bezig om ervoor te zorgen dat de website helemaal feilloos werkt. En vanaf maandag 25 januari is de website echt te bezoeken. Het is een erg mooi proces waarvan ik vooral het laatste stuk heb meegekregen.’’

Als webshopbeheerder heeft Duncan het erg naar zijn zin. ‘’Op het moment doe ik vooral onderhoud van de website, opnemen van orders en orders klaarmaken voor verzending. Eigenlijk alles wat er bij komt kijken, neem ik nu op me omdat we zo jong zijn. Als we straks gaan groeien dan ga ik wat selectievere taken op me nemen.’’

Duncan geeft aan dat hij Baanbereik zeker zou aanraden: ‘’Het is leuk, het is heel anders dan andere uitzendbureaus. Bij uitzendbureaus waar ik vroeger bij heb gewerkt, krijg je heel veel aanbiedingen. Ik heb het idee dat er bij BaanBereik meer word gekeken naar je ervaringen en je kunnen. Er wordt gerichter gezocht naar iets dat bij je past.’’

Namens Team BaanBereik wensen wij Duncan en Tulpen.nu ontzettend veel werkgeluk en –plezier toe!

Wil jij nou ook iemand verwennen met een mooi boeket? Bekijk de website van tulpen.nu en haal snel je boeket!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer