WK Bierpong tijdens Kermis Wognum

Publicatiedatum 8 mei 2024

Dit jaar kwam Luke met een super leuk verzoek bij mij’ aldus Mona! Al enige jaren sponsoren wij als BaanBereik de Wognumse kermis, dit jaar ook weer met paard, tonnen en statafels. Maar dit jaar kwam er een leuke vraag van Luke bij. “Mona” zei Luke, “De kermis is voor bijna iedereen en voor mij de mooiste 4 dagen van het jaar, iedereen zit volop in de feestsfeer, en dat maakt het allemaal toch net wat mooier.” Dus nu hebben voor de donderdag “Hemelvaarts dag” Een leuk idee’’, “ik organiseer samen met nog 4 vrienden op de eerste avond van de kermis het Wognums kampioenschap Bierpong en ik zou het leuk vinden als BaanBereik dit sponsort met een Rad van Fortuin”. Zo gezegd, zo gedaan!

Mooie paarse cadeaus en kaarten voor Outdoor Stereo en Hoorn zingt Hollands kaarten om te winnen bij het Rad van Fortuin!

Luke verteld verder: “Dit is de 2e editie van het WK Bier pong, en we kijken er ook al het hele jaar naar vooruit. We hebben dit jaar maar liefst 64 teams, dus fantastisch! Als je wilt komen kijken dan ben je donderdag om 12:00 van harte welkom bij Café Stam.

Ook nog leuk! Op vrijdag vind de korte baan draverij plaats dit word de 57e keer! De korte baan draverij is super spannend, en het gaat er voornamelijk om wie er wint. Er worden dus ook leuke weddenschappen gehouden. Verder wordt iedereen de hele dag getrakteerd op de spannende paardenraces in de zon. De andere twee dagen bestaan. Ook word de brandweerspelen dit jaar weer gehouden door de blusgroep Wognum, en word het zondag afgesloten met een herhaling van de succesvolle kermismuziekquiz op het terras bij Café Stam. Natuurlijk worden er over de hele kermis ook de gezelligste kermisborrels gehouden en is het overal een groot feest!

Super leuk toch! Want we wonen er, we hebben vrienden, collega’s en klanten in Wognum. Elke dag feest en gezelligheid.

Namens Luke en zijn vrienden, wensen wij iedereen een hele fijne Hemelvaart, succes met het WK Bier Pong en een fantastische kermis!

WK Bierpong tijdens Kermis Wognum

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer

WK Bierpong tijdens Kermis Wognum

Publicatiedatum 8 mei 2024
Dit jaar kwam Luke met een super leuk verzoek bij mij’ aldus Mona! Al enige jaren sponsoren wij als BaanBereik de Wognumse kermis, dit jaar ook weer met paard, tonnen en statafels. Maar dit jaar kwam er een leuke vraag van Luke bij. Lees het verhaal van Luke hier.
Lees meer

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer