helpen met een baan vinden

BaanBereik helpt jou de perfecte baan te vinden

Wij begrijpen dat het vinden van een baan een uitdagend proces kan zijn. Daarom zijn wij er om jou te helpen! Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk van werkgevers zorgen wij ervoor dat jij de beste kansen hebt om jouw droombaan te bemachtigen. In deze tekst leggen we uit hoe BaanBereik jou actief ondersteunt en wij jou helpen met een baan vinden.

Persoonlijke aandacht

Bij BaanBereik geloven we in persoonlijke aandacht. We nodigen je uit op ons kantoor in Zwaag of Heerhugowaard om kennis te maken. Tijdens een kop koffie nemen we de tijd om jouw wensen, vaardigheden en ambities te begrijpen. Door middel van persoonlijke gesprekken en assessments stellen we een profiel van jou op, waarmee we gericht op zoek gaan naar vacatures die bij jou passen. Onze ervaren intercedenten staan voor je klaar om jou te helpen met een baan vinden.

Elke intercedent bij BaanBereik heeft een uitgebreid netwerk van werkgevers in verschillende sectoren. We werken samen met bedrijven van verschillende groottes, van kleine lokale ondernemingen tot grote internationale organisaties. Hierdoor hebben we toegang tot een breed scala aan vacatures en kunnen we de juiste match vinden tussen jou en potentiële werkgevers. Hulp bij een baan vinden is dan ook onze voornaamste taak.

Actuele vacatures

Op onze website vind je alle actuele vacatures. Je kunt eenvoudig zoeken naar vacatures die passen bij jouw voorkeuren, kennis en expertise. Daarnaast hebben we veel informatie voor je beschikbaar, zoals tips voor het schrijven van een cv tot advies voor sollicitatiegesprekken. BaanBereik voorziet jou van de juiste middelen om succesvol te zijn in je zoektocht naar een baan.

Bij BaanBereik geloven we dat groei en ontwikkeling essentieel zijn voor een succesvolle carrière. Daarom kijken we ook altijd naar jouw persoonlijke mogelijkheden en ontwikkeling. Wij ondersteunen het volgen van cursussen en opleidingen, om op die manier jouw carrière een boost te geven.

Al met al kun je stellen dat BaanBereik jouw partner is in het vinden van een baan en geeft jou hulp bij een baan vinden. Met persoonlijke begeleiding, een uitgebreid netwerk van werkgevers, een handige vacaturebank en een focus op training en ontwikkeling, bieden wij jou de beste kansen op succes.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe BaanBereik jou kan helpen met een baan vinden waar je met plezier naartoe gaat.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Waarom BaanBereik? 

Werk dat je leuk vindt, daar draait het om bij BaanBereik. Wij helpen jou graag bij het vinden van de juiste baan.

Inschrijven

Schrijf je direct in bij BaanBereik