Uitzenden

Banner

De voordelen van uitzenden:

  • BaanBereik neemt de volledige werving & selectie uit handen.
  • Geen werkgeversrisico bij ziekte, uitval of verlof.
  • (Loon)administratie en afdrachten wettelijke premies door BaanBereik.
  • Flexibiliteit: U betaalt alleen de gewerkte uren.

 

Neem contact met ons op

Waarmee kunnen we u helpen?

Wat is uitzenden? Met uitzenden stellen wij personeel aan u beschikbaar. Wij zijn formeel werkgever, u heeft de dagelijkse leiding en stuurt de medewerker aan. 

Waarom uitzenden via BaanBereik? Bij BaanBereik kunt u rekenen op een breed netwerk en kandidatenbestand in Noord-Holland. Wij hebben gespecialiseerde intercedenten voor office en techniek en verzorgen het complete werving- en selectieproces. Onze kandidaten zijn gekwalificeerd, hebben werkervaring en worden goed door ons begeleid. Als het nodig is bieden we aanvullende opleidingen.  

Werkwijze BaanBereik: U heeft een openstaande vacature en wilt graag dat wij u daarbij helpen. Middels een persoonlijk gesprek bespreken wij de vacature en leren wij uw bedrijf en uw werknemers kennen. Wij stellen passende kandidaten voor en plannen vervolgens een sollicitatiegesprek. Heeft u de juiste kandidaat gevonden, dan maken we het contract in orde. Tijdens de werkperiode begeleiden we de medewerker, zoals goed werkgeverschap betaamt.

Financieel: Wij schalen samen met u de kandidaat in volgens uw cao. We kunnen het tarief vaststellen als de opdracht en het bruto-uurloon bekend is. U betaalt alleen de gewerkte uren. 

Hoe maakt u een afspraak: