Stage via BaanBereik

Volg jij een studie richting Commercie, Secretarieel, Marketing, Financieel of ICT en wil jij graag jouw kennis verbreden en werkervaring opdoen? Voor onze vestigingen in Heerhugowaard en Zwaag zijn wij doorlopend op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s. Zowel meewerk- als afstudeerstages zijn meer dan welkom!

Vul het contactformulier in of bel naar 0229 745 010 (Zwaag) of 072 303 1111 (Heerhugowaard).

Contactformulier

Contact Us

ERROR: reCAPTCHA v3 is missing the Site Key. Please update the configuration to include a value at: Umbraco:Forms:FieldTypes:Recaptcha3:SiteKey

Succesverhalen

Claire

Claire Bakker (stagiaire Marketing & Communicatie)

De afgelopen 10 weken heb ik stage gelopen bij BaanBereik op de afdeling Marketing en Communicatie. Ik heb een hele leuke, leerzame tijd gehad. Als stagiaire Marketing & Communicatie heb ik me bezig gehouden met vacatures schrijven, social media kanalen bijhouden, interviews schrijven en meedenken bij marketingcampagnes en acties. Door de coronapandemie kon ik niet helpen met het organiseren van BaanBereik evenementen, dat had me super leuk geleken.

Ik voelde me bij BaanBereik erg op mijn gemak binnen dit fijne team. Als ik een vraag had, kon ik bij iedereen terecht. Dus ben je op zoek naar een leuke, leerzame stage binnen een gezellig team? Dan zit je bij BaanBereik perfect op je plek!

Bart Bakker (stagiair Financieel Medewerker)

20 weken heb ik bij BaanBereik stage gelopen op de Financiële afdeling. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad en heb er ook erg veel geleerd. Ik heb mij met name bezig gehouden met het bankboek en inkoopboek. Ik voelde me hier heel erg op mijn gemak en als ik vragen had, hielpen mijn collega’s van de financiële afdeling mij altijd erg goed. Als je een stageplek zoekt in deze richting zou ik BaanBereik zeker aanraden. Ik mag met trots zeggen dat ik stage heb gelopen bij BaanBereik.

Michelle

Michelle Geerts (stagiaire Intercedent)

In mei 2019 ben ik begonnen bij BaanBereik met mijn stage als Junior Accountmanager en nu 9 maanden verder heb ik mijn stage van leerjaar 1 & 2 afgerond. BaanBereik heeft mij veel ruimte en kansen gegeven, waardoor ik ontzettend veel heb kunnen leren. Zo heb ik zelf kennismakingsgesprekken mogen voeren, potentiële nieuwe klanten mogen bezoeken en zelf kandidaten geplaatst op openstaande vacatures. Door het vertrouwen wat BaanBereik in mij had, heb ik erg veel kunnen groeien de afgelopen maanden. Als je een commerciële stage zoekt met uitdaging, ben je bij BaanBereik aan het juiste adres!

Of kom stage lopen bij een ander bedrijf in de regio

BaanBereik helpt jou ook bij het vinden van een stageplek bij één van onze opdrachtgevers. Of het nou gaat om een meewerkstage of afstudeerstage. Vul het contactformulier in met je motivatie en wensen.