Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer

Wij hebben ons VCU-certificaat verlengd!

Publicatiedatum 4 november 2022
Bij BaanBereik streven we naar kwaliteit. Eén van de certificeringen waarmee we kwaliteit waarborgen, is de VCU-certificering. Afgelopen dinsdag vond de jaarlijkse audit plaats en met trots kunnen wij mededelen dat het certificaat wederom is verlengd.
Lees meer

Het succes van Ryan

Publicatiedatum 3 november 2022
Vorige maand heeft Ryan zich gemeld bij BaanBereik, op zoek naar iets nieuws. Ryan staat aan het begin van zijn carrière en vraagt hierbij de hulp van BaanBereik.
Lees meer

Duurzame inzetbaarheid; is dat nou écht zo belangrijk?

Publicatiedatum 1 november 2022
Stel je eens voor.. Je kunt tot je pensioen gezond, gelukkig en productief aan het werk blijven. Je zit lekker in je vel, voelt je betrokken bij de organisatie, mentaal gezond en je hebt jezelf jouw hele loopbaan doorontwikkeld. Zou jij hiervoor tekenen? Grote kans van wel. Dit is waarom duurzame inzetbaarheid zo belangrijk is.
Lees meer
Vorige
1 2 3 4 5