Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer

WK Bierpong tijdens Kermis Wognum

Publicatiedatum 8 mei 2024
Dit jaar kwam Luke met een super leuk verzoek bij mij’ aldus Mona! Al enige jaren sponsoren wij als BaanBereik de Wognumse kermis, dit jaar ook weer met paard, tonnen en statafels. Maar dit jaar kwam er een leuke vraag van Luke bij. Lees het verhaal van Luke hier.
Lees meer

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer
Vorige
1 2 3 4 5