Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer

Welkom Job!

Publicatiedatum 14 november 2023
Een jaar geleden begon Job bij ons als stagiair, en precies een jaar later mogen we hem opnieuw verwelkomen, want hij gaat bij ons aan de slag als Intercedent. Ben je nieuwsgierig naar Jobs verhaal? Lees dan snel verder!
Lees meer

Detacheren bij BaanBereik - De perfecte stap voor jongeren en professionals

Publicatiedatum 10 november 2023
Je hebt vast wel eens gehoord van detacheren, maar wat betekent dat eigenlijk? Vooral als jongere op zoek naar je plekje in de werkwereld kan het nogal overweldigend lijken. Geen zorgen, we gaan het uitleggen!
Lees meer

BaanBereik kerstborrel 2023

Publicatiedatum 8 november 2023
Hou jullie deurmatten in de gaten, want onze kerstkaart is weer onderweg. Op 8 december is het weer tijd voor onze jaarlijkse kerstborrel, met heerlijke cocktails, drankjes, eten, muziek en veel gezelligheid. Zijn jullie er dit jaar weer bij?
Lees meer
Vorige
1 2 3 4 5