Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 17 juni 2024
Wij nodigen jullie uit om samen de warme dagen in te luiden. Kom je ook naar de BaanBereik Zomerborrel op vrijdag 5 juli vanaf 16.00?
Lees meer

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

WK Bierpong tijdens Kermis Wognum

Publicatiedatum 8 mei 2024
Dit jaar kwam Luke met een super leuk verzoek bij mij’ aldus Mona! Al enige jaren sponsoren wij als BaanBereik de Wognumse kermis, dit jaar ook weer met paard, tonnen en statafels. Maar dit jaar kwam er een leuke vraag van Luke bij. Lees het verhaal van Luke hier.
Lees meer

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Uitslag paashazenactie 2024

Publicatiedatum 3 april 2024
We willen graag iedereen bedanken voor de leuke reacties op de paashaasactie. Het was heel fijn om weer even bij te praten met alle medewerkers en klanten. Ben je nieuwsgierig of jouw lot een van de winnende nummers heeft? Kijk dan hier voor alle winnende nummers!
Lees meer
Vorige
1 2 3 4 5