Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Uitslag paashazenactie 2024

Publicatiedatum 3 april 2024
We willen graag iedereen bedanken voor de leuke reacties op de paashaasactie. Het was heel fijn om weer even bij te praten met alle medewerkers en klanten. Ben je nieuwsgierig of jouw lot een van de winnende nummers heeft? Kijk dan hier voor alle winnende nummers!
Lees meer

Keukenhof is geopend!

Publicatiedatum 29 maart 2024
Keukenhof is geopend: een betoverende wereld vol bloemenpracht en activiteiten! Geniet niet alleen van de bloemenpracht, maar ook van diverse activiteiten en heerlijk eten. En als kers op de taart: ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van dit gezellige team op Keukenhof. Bekijk onze Instagram voor een sfeer impressie en ontdek hier onze vacature!
Lees meer

De lente is begonnen: tijd om onze medewerkers in het zonnetje te zetten

Publicatiedatum 25 maart 2024
De zon laat zich van zijn beste kant zien en over een paar dagen staat Pasen alweer voor de deur. Dat betekent dat de BaanBereik paashazen weer op pad gaan. Alle medewerkers van BaanBereik worden weer in het zonnetje gezet en beloond met een overheerlijke chocoladepaashaas. Heb jij de BaanBereik paashaas al gespot? Fijne paasdagen iedereen!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer

Win een gratis wervings- en selectieproces tijdens Hallo2024!

Publicatiedatum 3 januari 2024
Zien wij u a.s. maandag ook in het AFAS Stadion in Alkmaar? Doe mee met onze winactie en maak kans op een gratis werving- & selectietraject! Graag tot dan, bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2024!
Lees meer
Vorige
1 2 3 4 5