Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer

Win een gratis wervings- en selectieproces tijdens Hallo2024!

Publicatiedatum 3 januari 2024
Zien wij u a.s. maandag ook in het AFAS Stadion in Alkmaar? Doe mee met onze winactie en maak kans op een gratis werving- & selectietraject! Graag tot dan, bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2024!
Lees meer

Terugblik op een fantastische kerstborrel en de uitgave van onze glossy!

Publicatiedatum 12 december 2023
Afgelopen vrijdag vierden we onze kerstborrel met al onze relaties. Het was een geweldig feest en we willen iedereen bedanken die aanwezig was. Tijdens deze avond hebben we onze glossy ter ere van ons 12,5-jarig bestaan uitgereikt. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

BaanBereik kerstborrel 2023

Publicatiedatum 8 november 2023
Hou jullie deurmatten in de gaten, want onze kerstkaart is weer onderweg. Op 8 december is het weer tijd voor onze jaarlijkse kerstborrel, met heerlijke cocktails, drankjes, eten, muziek en veel gezelligheid. Zijn jullie er dit jaar weer bij?
Lees meer

Banenbeurs 23 t/m 27 oktober!

Publicatiedatum 17 oktober 2023
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Wil je een frisse start maken of ben je een zzp'er op zoek naar nieuwe opdrachten? Kom dan tussen 23 en 27 oktober langs bij BaanBereik op onze vestigingen in Zwaag en Heerhugowaard. Deze week staat in het teken van nieuwe kansen en mogelijkheden!
Lees meer
Vorige
1 2 3 4 5