Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Esther Verstegen over de goede relatie met BaanBereik

Publicatiedatum 1 februari 2024
Sinds het moment dat Esther in contact kwam met Lysann is er een duurzame en waardevolle relatie ontstaan. In deze blog lees je hoe Esther's connectie met BaanBereik niet alleen haar carrière heeft verrijkt, maar ook heeft bijgedragen aan het succes van Libra Energy.
Lees meer

Sunergetic vertelt over de succesvolle samenwerking met BaanBereik

Publicatiedatum 23 januari 2024
Een mooi gesprek met Sunergetic over de samenwerking met BaanBereik, waarin ze zeggen: De betrokkenheid van BaanBereik is te merken. Toen de eerste nieuwe collega laatst begon, kwam Desiree diezelfde dag nog langs met een heerlijke taart om dit te vieren. De inzet en samenwerking leidt dus tot fijne collega’s én een duurzame toekomst. Daarom zijn wij zo enthousiast. Benieuwd naar het hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Ontdek het verhaal van Nadia en Frank van Goorhuis Installatietechniek in onze glossy

Publicatiedatum 3 januari 2024
Ontdek het inspirerende verhaal van Nadia en Frank van Goorhuis Installatietechniek, die via BaanBereik met elkaar in contact zijn gekomen en nu succesvol samenwerken. Verken hoe Nadia haar weg vond in een voor haar nieuwe branche en waarom zij en Frank het belang benadrukken van vastberadenheid en het aangeven van grenzen in een professionele omgeving. Lees snel verder voor hun ervaringen.
Lees meer

Altijd de juiste vakantiekracht binnen bereik!

Publicatiedatum 22 april 2021
De vakantieperiode is weer in zicht en onze vakantiewerkers kunnen niet wachten om aan de slag te gaan. BaanBereik helpt u graag aan parttime en/of fulltime vakantiekrachten deze zomer. Wij hebben voor elke klus de juiste vakantiekracht; ze zijn gemotiveerd en flexibel.
Lees meer

Tulpen.nu is live!

Publicatiedatum 25 januari 2021
Op maandag 25 januari is de website van tulpen.nu live gegaan. Op deze website zijn de mooiste boeketten tulpen te bestellen en ze worden ook nog is thuis bezorgd met gratis verzending.
Lees meer
Vorige
1 2 3