Klanten

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Altijd de juiste vakantiekracht binnen bereik!

Publicatiedatum 22 april 2021
De vakantieperiode is weer in zicht en onze vakantiewerkers kunnen niet wachten om aan de slag te gaan. BaanBereik helpt u graag aan parttime en/of fulltime vakantiekrachten deze zomer. Wij hebben voor elke klus de juiste vakantiekracht; ze zijn gemotiveerd en flexibel.
Lees meer

Tulpen.nu is live!

Publicatiedatum 25 januari 2021
Op maandag 25 januari is de website van tulpen.nu live gegaan. Op deze website zijn de mooiste boeketten tulpen te bestellen en ze worden ook nog is thuis bezorgd met gratis verzending.
Lees meer

ROC Bags

Publicatiedatum 20 juli 2020
ROC Bags ROC Bags is het nieuwe stoere én stijlvolle tassenmerk in Nederland. De tassen en accessoires, met opvallend zwart gecoat design, zijn eind 2019 gelanceerd. .
Lees meer

Sinds 2012 werkt GevelNed met BaanBereik, Carlien van de Vlugt over deze relatie

Publicatiedatum 11 mei 2020
BaanBereik nam contact op met Carlien van der Vlugt, HR-Manager bij GevelNed en ColorNed. Tijdens dit interview bespraken we de samenwerking die al sinds 2012 bestaat.
Lees meer

Jaap Vlam directeur van Polytechniek over de samenwerking met BaanBereik

Publicatiedatum 4 maart 2020
Polytechniek werkt al vanaf de oprichting in 2010 samen met BaanBereik. We gingen met Jaap Vlam, directeur van Polytechniek, in gesprek om te kijken wat zij van de samenwerking vinden.
Lees meer

Alkmaar winnaar MKB-vriendelijkste gemeente in provincie Noord-Holland

Publicatiedatum 19 maart 2019
MKB-Nederland reikt eens in de twee jaar de prijs voor de MKB-Vriendelijkste gemeente uit. Ondernemers spreken zich in dit grootschalige onderzoek uit over het lokale ondernemersklimaat.
Lees meer
Vorige
1 2