Onze dienstverlening

Onze dienstverlening
  • Home
  • Voor werkgevers

Altijd de juiste medewerker binnen bereik

Onze dienstverlening bestaat uit uitzenden, werving en selectie, detacheren en opleiden. Wij gaan graag met u in gesprek.

Uitzenden is gemakkelijk en flexibel

Uitzenden

Bent u op zoek naar een vaste medewerker ter uitbreiding van uw team? Of zoekt u een tijdelijke medewerker voor een kortlopende opdracht, drukke periode, zwangerschap- of ziektevervanging? Personeel op uitzendbasis is de oplossing.

De juiste medewerker middels werving en selectie

Werving & selectie

Vindt u het invullen van vacatures tijdrovend en kostbaar? BaanBereik neemt graag het volledige werving- en selectietraject voor u uit handen, zodat u de juiste medewerker vindt. De medewerker komt direct bij u op contract.

Zekerheid en flexibiliteit met detacheren

Detacheren

Zoekt u een extra medewerker voor langere tijd en wilt u diegene (nog) niet in dienst nemen? Dan kunt u medewerkers inlenen via detachering.

Opleiden met het leerwerktraject

Opleiden

Opleiden en praktijkervaring opdoen gaan hand in hand. Laat starters en zij-instromers opleiden tot vakspecialisten door een leerwerktraject. Zo bent u voorbereid op de toekomst.

Ingrid de Vries

Werkgeverservaringen

Ingrid de Vries

“Zij snappen wat wij doen”

Ingrid de Vries is werkzaam op de afdeling HR bij Handicare. “Vanuit mijn rol heb ik regelmatig contact met BaanBereik. Onze vacatures worden altijd positief door hen ontvangen. BaanBereik snapt goed wat we bij Handicare doen, hoe onze cultuur is en wat onze functies precies inhouden. Dat is de reden waarom zij vaak een succesvolle match maken op onze vacatures. Het contact met de intercedenten verloopt erg prettig, met regelmaat en doelgerichtheid. Ik vind het daarom erg leuk samenwerken met BaanBereik.”