Detacheren

Banner

De voordelen van detacheren:

  • Zekerheid: u spreekt met de medewerker een vaste periode af. Hierdoor heeft u meer zekerheid dat de medewerker langer blijft. 
  • Kandidaten met de juiste kennis en ervaring.
  • Geen werkgeversrisico: Wij verlonen de medewerker en verzorgen loondoorbetaling bij ziekte, uitval of verlof.

 

Neem contact met ons op

Waarmee kunnen we u helpen?

Wat is detacheren? Zoekt u een extra medewerker voor langere tijd en wilt u diegene (nog) niet in dienst nemen? Dan kunt u medewerkers inlenen via detachering. 

Waarom detacheren via BaanBereik? Bij BaanBereik kunt u rekenen op een breed netwerk en kandidatenbestand in Noord-Holland. Wij hebben gespecialiseerde intercedenten voor office en techniek en verzorgen het complete werving- en selectieproces tot en met het tekenen van het contract. Tijdens de werkperiode begeleiden we de medewerker, zoals goed werkgeverschap betaamt. Detacheren bied u net als uitzenden een flexibel personeelsbestand. Echter, detacheren geeft meer zekerheid en vooraf spreken we de contractduur af. 

Werkwijze BaanBereik: U heeft een openstaande vacature en wilt graag dat wij u daarbij helpen. Middels een persoonlijk gesprek bespreken wij de vacature en leren wij uw bedrijf en uw werknemers kennen. Wij stellen passende kandidaten voor en plannen vervolgens een sollicitatiegesprek. Heeft u de juiste kandidaat gevonden, tekenen we het detacheringscontract.

Financieel: Wij schalen samen met u de kandidaat in volgens uw cao. We kunnen het tarief vaststellen als de opdracht en het bruto-uurloon bekend is. We tekenen samen met u het detacheringscontract en u betaalt de afgesproken contracturen.  

Hoe maakt u een afspraak: