Onze werkwijze

Wij informeren u graag over onze werkwijze

Altijd de juiste baan binnen bereik.

Hoe werkt het?

Bij BaanBereik hebben we vaste of tijdelijke banen, op uitzend-, detacherings-, werving- en selectie of interimbasis. Bij uitzenden verwachten werkzoekenden vaak tijdelijke banen. Echter, bij BaanBereik gaat 80% in vaste dienst of komt op contract. 

Ga met ons in gesprek en geef aan wat jouw wensen zijn. Vervolgens gaan wij op zoek naar jouw ideale baan en maken we de keuze die het beste past. Wij organiseren een sollicitatiegesprek, bespreken de arbeidsvoorwaarden, maken het contract in orde en zorgen samen voor de goede voortgang. 

Van uitzendbeding tot contract voor onbepaalde tijd

Wat voor soort contracten heb je?

Bij BaanBereik werken we met verschillende contractvormen, bijvoorbeeld een uitzendovereenkomst en detacheringsovereenkomst (uitzendovereenkomst zonder uitzendbeding).

Een uitzendovereenkomst is jouw “arbeidsovereenkomst” met BaanBereik. Vanaf de eerste werkdag is BaanBereik jouw werkgever en de organisatie waarvoor je werkt, de opdrachtgever. Dat betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor onder andere jouw salaris.

Als je via BaanBereik aan de slag gaat krijg je te maken met de NBBU-cao voor Uitzendkrachten. De NBBU-cao kent een fasesysteem: fase 1-2, 3 en 4. Elke fase staat voor een bepaald aantal maanden die je voor BaanBereik hebt gewerkt. Fase 1-2 duurt maximaal 52 gewerkte weken, fase 3 maximaal 3 jaar met maximaal 6 contracten en fase 4 is voor onbepaalde tijd. Hoe langer je voor BaanBereik werkt, hoe meer rechten je opbouwt. Meer informatie vind je in de CAO voor Uitzendkrachten op de website van de NBBU.   

Arbeidsvoorwaarden

Wij werken met het NBBU-cao, wat concreet betekent dat we volgens het cao van de inlener werken. Volgens dit cao word je dus ook ingeschaald, net als de vaste medewerkers. Meer informatie vind je in de cao voor Uitzendkrachten op de website van de NBBU.   

Uitbetaling van een mooi salaris

Hoe werkt uitbetaling van mijn salaris?

Je krijgt wekelijks of 4-wekelijks betaald. We werken met een online urenportaal. Hiervoor ontvang je inloggegevens. Iedere week vul je de gewerkte uren in en ontvang je je loonstrook. Het bedrijf waar je werkt keurt de uren goed en BaanBereik betaalt het loon uit.

Opleiding en ontwikkeling voor jouw behoefte

Opleiding en ontwikkeling 

Als je gestart bent via BaanBereik bij een opdrachtgever hebben we regelmatig voortgangsgesprekken. Ook vinden wij het ontzettend belangrijk om jou middels training en coaching te blijven ontwikkelen en begeleiden. Graag bespreken we samen jouw behoefte. Neem contact op. 

Schrijf je in bij Michelle

Schrijf je hier in

Wij helpen je graag bij het vinden van een baan. Ook wanneer je niet direct een passende vacature ziet op onze website. Schrijf je in.

Ook staat bij alle vacatures een ‘Solliciteer’ button die je naar het sollicitatieformulier leidt. Je krijgt de optie om je cv mee te sturen. Dit is niet verplicht. Met je cv kunnen we wel alvast kijken welke baan het beste bij je past. Heb je nog geen cv? Maak gebruik van onze cv-maker.  

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer