Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Het Wereldcollege

Publicatiedatum 24 januari 2017
Wij stellen jullie graag voor aan onze nieuwe huurders bij BaanBereik Heerhugowaard: Het Wereldcollege. Tijd voor een introductie met de dames achter dit mooie initiatief. Angelique Broersen en Claudine Laan leiden Het Wereldcollege. Angelique heeft veel ervaring als inburgeringsdocent en lesgeven is haar passie.
Lees meer

Zorg dat je een aantrekkelijke werkgever bent

Publicatiedatum 7 juni 2016
BaanBereik bestaat dit jaar vijf jaar en in deze tijd is er veel veranderd op de arbeidsmarkt. Waar zij gestart zijn in een markt met veel werklozen en weinig vacatures, ziet BaanBereik nu een beginnend herstel. Naast een stijging van het aantal vacatures in de breedte, zijn er ook meer vacatures die relatief moeilijk vervulbaar zijn.
Lees meer

Klant aan het woord – Schouten Handwerken uit Hoorn

Publicatiedatum 15 maart 2016
Als je bekend bent in Hoorn, dan ken je Schouten Handwerken. Dit familiebedrijf bestaat dit jaar alweer 55 jaar en de winkel is inmiddels niet meer weg te denken van het Grote Noord, maar ook wereldwijd is deze winkel bekend. Want naast de winkel in Hoorn wordt de webshop www.schoutenhandwerken.nl ook vanuit de hele wereld bezocht.
Lees meer

Modulaire vakantiewoningen van Ursem in Zeeland

Publicatiedatum 22 januari 2016
Auteur Jeroen Wijninga
Van Wognum naar Goeree-Overflakkee, de modulaire bouwsystemen van Ursem reizen door het hele land. Aan de kust van het eiland in Zeeland worden vakantiewoningen geplaatst, die worden gebouwd door Ursem.
Lees meer
1 2 3
Volgende