Klanten

Jaap Vlam directeur van Polytechniek over de samenwerking met BaanBereik

Publicatiedatum 4 maart 2020

Polytechniek werkt al vanaf de oprichting in 2010 samen met BaanBereik. We gingen met Jaap Vlam, directeur van Polytechniek, in gesprek om te kijken wat zij van de samenwerking vinden.

Waarom hebben jullie voor BaanBereik gekozen?

“Ze zal het vast leuk vinden om dit te horen, maar het heeft te maken met Annemiek. Toen zij destijds wegging bij haar oude werkgever en BaanBereik oprichtte samen met Mona en Arienne, zijn wij met haar meegegaan”.

Hoe ervaar je de samenwerking?

“Deze is heel positief. Het gaat allemaal heel gemakkelijk. Wij kennen de mensen goed en zij kennen ons goed. BaanBereik weet wie we zijn en wat we nodig hebben. Er is een hele goede communicatie”.

Wat maakt BaanBereik anders dan andere uitzendbureaus?

“Het verschil is met name dat de bedrijven en de werknemers van BaanBereik elkaar goed kennen. Zij weten hierdoor wat wij zoeken. Het gaat me niet zozeer om welk bedrijf het is en welke naam eraan hangt maar meer om de mensen die er werken. Ze weten gewoon waar ze het over hebben. BaanBereik doet veel voor de mensen die er werken en de bedrijven waarvoor ze werken, ten opzichte van andere bedrijven. Dit maakt wel het verschil”.

Hoeveel flexwerkers hebben jullie momenteel van BaanBereik werken?

“Op dit moment zijn dat er twee. Eentje via BaanBereik een eentje via ZzpBereik. Wij zijn hier heel erg blij mee’’.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer