Klanten

Jaap Vlam directeur van Polytechniek over de samenwerking met BaanBereik

Publicatiedatum 4 maart 2020

Polytechniek werkt al vanaf de oprichting in 2010 samen met BaanBereik. We gingen met Jaap Vlam, directeur van Polytechniek, in gesprek om te kijken wat zij van de samenwerking vinden.

Waarom hebben jullie voor BaanBereik gekozen?

“Ze zal het vast leuk vinden om dit te horen, maar het heeft te maken met Annemiek. Toen zij destijds wegging bij haar oude werkgever en BaanBereik oprichtte samen met Mona en Arienne, zijn wij met haar meegegaan”.

Hoe ervaar je de samenwerking?

“Deze is heel positief. Het gaat allemaal heel gemakkelijk. Wij kennen de mensen goed en zij kennen ons goed. BaanBereik weet wie we zijn en wat we nodig hebben. Er is een hele goede communicatie”.

Wat maakt BaanBereik anders dan andere uitzendbureaus?

“Het verschil is met name dat de bedrijven en de werknemers van BaanBereik elkaar goed kennen. Zij weten hierdoor wat wij zoeken. Het gaat me niet zozeer om welk bedrijf het is en welke naam eraan hangt maar meer om de mensen die er werken. Ze weten gewoon waar ze het over hebben. BaanBereik doet veel voor de mensen die er werken en de bedrijven waarvoor ze werken, ten opzichte van andere bedrijven. Dit maakt wel het verschil”.

Hoeveel flexwerkers hebben jullie momenteel van BaanBereik werken?

“Op dit moment zijn dat er twee. Eentje via BaanBereik een eentje via ZzpBereik. Wij zijn hier heel erg blij mee’’.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer