Jaap Vlam directeur van Polytechniek over de samenwerking met BaanBereik

Publicatiedatum 4 maart 2020

Polytechniek werkt al vanaf de oprichting in 2010 samen met BaanBereik. We gingen met Jaap Vlam, directeur van Polytechniek, in gesprek om te kijken wat zij van de samenwerking vinden.

Waarom hebben jullie voor BaanBereik gekozen?

“Ze zal het vast leuk vinden om dit te horen, maar het heeft te maken met Annemiek. Toen zij destijds wegging bij haar oude werkgever en BaanBereik oprichtte samen met Mona en Arienne, zijn wij met haar meegegaan”.

Hoe ervaar je de samenwerking?

“Deze is heel positief. Het gaat allemaal heel gemakkelijk. Wij kennen de mensen goed en zij kennen ons goed. BaanBereik weet wie we zijn en wat we nodig hebben. Er is een hele goede communicatie”.

Wat maakt BaanBereik anders dan andere uitzendbureaus?

“Het verschil is met name dat de bedrijven en de werknemers van BaanBereik elkaar goed kennen. Zij weten hierdoor wat wij zoeken. Het gaat me niet zozeer om welk bedrijf het is en welke naam eraan hangt maar meer om de mensen die er werken. Ze weten gewoon waar ze het over hebben. BaanBereik doet veel voor de mensen die er werken en de bedrijven waarvoor ze werken, ten opzichte van andere bedrijven. Dit maakt wel het verschil”.

Hoeveel flexwerkers hebben jullie momenteel van BaanBereik werken?

“Op dit moment zijn dat er twee. Eentje via BaanBereik een eentje via ZzpBereik. Wij zijn hier heel erg blij mee’’.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer