Klanten

Jaap Vlam directeur van Polytechniek over de samenwerking met BaanBereik

Publicatiedatum 4 maart 2020

Polytechniek werkt al vanaf de oprichting in 2010 samen met BaanBereik. We gingen met Jaap Vlam, directeur van Polytechniek, in gesprek om te kijken wat zij van de samenwerking vinden.

Waarom hebben jullie voor BaanBereik gekozen?

“Ze zal het vast leuk vinden om dit te horen, maar het heeft te maken met Annemiek. Toen zij destijds wegging bij haar oude werkgever en BaanBereik oprichtte samen met Mona en Arienne, zijn wij met haar meegegaan”.

Hoe ervaar je de samenwerking?

“Deze is heel positief. Het gaat allemaal heel gemakkelijk. Wij kennen de mensen goed en zij kennen ons goed. BaanBereik weet wie we zijn en wat we nodig hebben. Er is een hele goede communicatie”.

Wat maakt BaanBereik anders dan andere uitzendbureaus?

“Het verschil is met name dat de bedrijven en de werknemers van BaanBereik elkaar goed kennen. Zij weten hierdoor wat wij zoeken. Het gaat me niet zozeer om welk bedrijf het is en welke naam eraan hangt maar meer om de mensen die er werken. Ze weten gewoon waar ze het over hebben. BaanBereik doet veel voor de mensen die er werken en de bedrijven waarvoor ze werken, ten opzichte van andere bedrijven. Dit maakt wel het verschil”.

Hoeveel flexwerkers hebben jullie momenteel van BaanBereik werken?

“Op dit moment zijn dat er twee. Eentje via BaanBereik een eentje via ZzpBereik. Wij zijn hier heel erg blij mee’’.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer