ROC Bags

Publicatiedatum 20 juli 2020

ROC Bags is het nieuwe stoere én stijlvolle tassenmerk in Nederland. De tassen en accessoires, met opvallend zwart gecoat design, zijn eind 2019 gelanceerd. Verschillende bekende Nederlanders zijn al gespot met de tas, waaronder Yes-R. De ontwerper van de lijn, Rob Bakker, gaat in gesprek met BaanBereik om te vertellen over zijn merk.

Rob is zowel eigenaar van het ceintuur merk Rodoca als het recent opgerichte tassenmerk ROC Bags. Het concept voor de tassen ontstond toen Rob iets anders wilde doen. “Ik wilde een ander soort tas op de markt brengen dan het meest verkochte standaard polyester kwaliteit die in de markt te verkrijgen is. Toen een Nederlandse designer, die o.a. werkt voor de labels GUESS, ESPRIT, NOMAD etc., deze stof liet zien, wist ik meteen dat ik daarmee wilde werken. Het is sterk, mooi en anders’’.

Rob is gestart met de grote backpack Abel. Dit model kun je meenemen naar verschillende gelegenheden. Er past veel in en kan ook mee als handbagage in het vliegtuig. “Tegenwoordig wil niemand meer een trolley, ze lopen liever met een handige rugtas”. Handig is de tas zeker. De rugtas is namelijk voorzien van een groot hoofdvak en een apart vak voor je laptop. Wanneer het hoofdvak gevuld is, kun je het compartiment van de laptop ook bereiken via de zijkant. Ook is de tas voorzien van verschillende vakjes voor documenten, paspoort of andere zaken. “Het leuke is dat de tas echt opvalt. Een vriendin van mij had de tas op het vliegveld op haar rug en werd aangesproken door een Engelse mevrouw waar zij de tas vandaan had. Dit komt grotendeels door het opvallende materiaal”.

Dat de Abel backpack echt voor alle gelegenheden te gebruiken is, blijkt uit de verschillende doelgroepen die de tas aanschaffen. Zo koopt de een hem voor dagelijks gebruik naar werk en de ander voor een weekendje weg en mee naar het strand. Want ook hier is de tas ideaal voor; er komt geen zand in en je veegt het zo schoon. Rob vult aan: “De jeugd gebruikt de tas voor school. Er kunnen veel boeken in en je laptop of IPad zit in een apart vak, waardoor deze niet beschadigt”. De medewerkers van BaanBereik hebben een speciale editie van de ROC Bags gekregen voor kerst, bedrukt met het logo van BaanBereik. Want ook kan de lijn als relatiegeschenk worden weggegeven.

Verder geeft ROC Bags graag wat extra. Wanneer je een bestelling plaatst, arriveert het product met verschillende verrassingen. Allereerst ontvang je het product in een dustbag. Daarnaast krijg je ook een gratis sleutelhanger, een persoonlijk geschreven kaartje en een T-shirt. “Op deze manier probeer ik de klant te verrassen. Dit moet een beetje extra geven aan het merk” geeft Rob aan.

Momenteel zijn de tassen alleen nog online verkrijgbaar, maar in de toekomst wilt Rob de tassen ook in winkels aanbieden.

Ben jij benieuwd naar het gehele assortiment van de tassen van ROC Bags? Kijk op www.rocbags.com.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer