Sinds 2012 werkt GevelNed met BaanBereik, Carlien van de Vlugt over deze relatie

Publicatiedatum 11 mei 2020

BaanBereik nam contact op met Carlien van der Vlugt, HR-Manager bij GevelNed en ColorNed. Tijdens dit interview bespraken we de samenwerking die al sinds 2012 bestaat.

De manier hoe BaanBereik ’’aan de weg timmerde’’ heeft indruk gemaakt op Carlien. Ze zegt hierover: ‘’Je hoorde de naam BaanBereik steeds meer. Mona, Annemiek en Arienne waren actief en met een frisse aanpak bezig. Misschien zelfs een tikje agressief in de zin van volhoudend.’’ Daar was Carlien wel van gecharmeerd, ze dacht als deze organisatie op die manier kandidaten kan werven, is het een mooie aanvulling voor GevelNed en ColorNed.

Carlien is een enthousiaste en vrolijke dame, toen we haar vroegen waarom er toen der tijd gekozen werd voor een samenwerking met BaanBereik gaf ze aan dat het belangrijk is dat een organisatie dichtbij is. ‘’Het is fijn dat je zomaar naar binnen kunt lopen’’. Door het interview heen geeft Carlien meerdere keren aan dat het echt van groot belang is dat je weet hoe ons bedrijf werkt en het dus goed moet kennen om er voor te kunnen werven.

De HR-manager vindt het fijn dat BaanBereik snel schakelt en werkt met korte lijnen. Zo geeft ze aan dat een kritische succesfactor van BaanBereik is dat er een goede band is, waarbij Richard, Niels en Freek goed weten wat voor personeel GevelNed en ColorNed nodig hebben op gebied van skills, ervaring mentaliteit en gedrag. Maar BaanBereik staat altijd open voor puntje van kritiek, Carlien geeft aan: ‘’soms heb ik nog wel eens het idee dat er iets te winnen valt op het gebied van voorbereiding, zoals het werven en informeren van de kandidaat vooraf.’’ Verder bespreken geeft de HR-Manager aan dat BaanBereik bewust moet zijn van hun kracht en dit met ZZP-Bereik nog verder uit kan breiden.

BaanBereik bedankt Carlien voor haar tijd.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Terugblik op de BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 8 juli 2024
De BaanBereik Zomerborrel was een groot succes. Wij kijken terug op een geslaagde dag. Lees onze ervaring en bekijk de foto's.
Lees meer

Beleef de zomer: werk op festivals met BaanBereik!

Publicatiedatum 5 juli 2024
De sfeer van de zomer proeven en geld verdienen op de leukste festivals? Bij ons kan het! Lees meer over flexibel werk, gezellige teams en een onvergetelijke ervaring. We delen het succesverhaal van Carly, die al jaren op verschillende evenementen en festivals voor ons werkt.
Lees meer

BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands

Publicatiedatum 24 juni 2024
BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands.
Lees meer