Sinds 2012 werkt GevelNed met BaanBereik, Carlien van de Vlugt over deze relatie

Publicatiedatum 11 mei 2020

BaanBereik nam contact op met Carlien van der Vlugt, HR-Manager bij GevelNed en ColorNed. Tijdens dit interview bespraken we de samenwerking die al sinds 2012 bestaat.

De manier hoe BaanBereik ’’aan de weg timmerde’’ heeft indruk gemaakt op Carlien. Ze zegt hierover: ‘’Je hoorde de naam BaanBereik steeds meer. Mona, Annemiek en Arienne waren actief en met een frisse aanpak bezig. Misschien zelfs een tikje agressief in de zin van volhoudend.’’ Daar was Carlien wel van gecharmeerd, ze dacht als deze organisatie op die manier kandidaten kan werven, is het een mooie aanvulling voor GevelNed en ColorNed.

Carlien is een enthousiaste en vrolijke dame, toen we haar vroegen waarom er toen der tijd gekozen werd voor een samenwerking met BaanBereik gaf ze aan dat het belangrijk is dat een organisatie dichtbij is. ‘’Het is fijn dat je zomaar naar binnen kunt lopen’’. Door het interview heen geeft Carlien meerdere keren aan dat het echt van groot belang is dat je weet hoe ons bedrijf werkt en het dus goed moet kennen om er voor te kunnen werven.

De HR-manager vindt het fijn dat BaanBereik snel schakelt en werkt met korte lijnen. Zo geeft ze aan dat een kritische succesfactor van BaanBereik is dat er een goede band is, waarbij Richard, Niels en Freek goed weten wat voor personeel GevelNed en ColorNed nodig hebben op gebied van skills, ervaring mentaliteit en gedrag. Maar BaanBereik staat altijd open voor puntje van kritiek, Carlien geeft aan: ‘’soms heb ik nog wel eens het idee dat er iets te winnen valt op het gebied van voorbereiding, zoals het werven en informeren van de kandidaat vooraf.’’ Verder bespreken geeft de HR-Manager aan dat BaanBereik bewust moet zijn van hun kracht en dit met ZZP-Bereik nog verder uit kan breiden.

BaanBereik bedankt Carlien voor haar tijd.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer