Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

ROC Bags

Publicatiedatum 20 juli 2020
ROC Bags ROC Bags is het nieuwe stoere én stijlvolle tassenmerk in Nederland. De tassen en accessoires, met opvallend zwart gecoat design, zijn eind 2019 gelanceerd. .
Lees meer

Sinds 2012 werkt GevelNed met BaanBereik, Carlien van de Vlugt over deze relatie

Publicatiedatum 11 mei 2020
BaanBereik nam contact op met Carlien van der Vlugt, HR-Manager bij GevelNed en ColorNed. Tijdens dit interview bespraken we de samenwerking die al sinds 2012 bestaat.
Lees meer

Jaap Vlam directeur van Polytechniek over de samenwerking met BaanBereik

Publicatiedatum 4 maart 2020
Polytechniek werkt al vanaf de oprichting in 2010 samen met BaanBereik. We gingen met Jaap Vlam, directeur van Polytechniek, in gesprek om te kijken wat zij van de samenwerking vinden.
Lees meer

Alkmaar winnaar MKB-vriendelijkste gemeente in provincie Noord-Holland

Publicatiedatum 19 maart 2019
MKB-Nederland reikt eens in de twee jaar de prijs voor de MKB-Vriendelijkste gemeente uit. Ondernemers spreken zich in dit grootschalige onderzoek uit over het lokale ondernemersklimaat.
Lees meer

Hoe was het bij het feest van het jaar? De gasten in een notendop

Publicatiedatum 20 december 2017
Afgelopen vrijdag mocht ik naar het feest van het jaar. De organisator was Baanbereik. Nou denk ik bij zo’n boute uitspraak als feest van het jaar altijd ja ja dat zal wel. Maar goed ik was wel nieuwsgierig geworden natuurlijk.
Lees meer

Welkom nieuwe buren!

Publicatiedatum 10 juli 2017
Arjan Kleuver en Johan Konijn heel veel succes met Sasburg Techniek B.V. We zijn blij met jullie al nieuwe buren en verwelkomen jullie meteen als nieuwe klant.
Lees meer