Sunergetic vertelt over de succesvolle samenwerking met BaanBereik

Publicatiedatum 23 januari 2024

Als je bij Sunergetic niet meteen naar huis wilt na je werk, is dat niet gek. Veel collega’s gaan samen nog even boulderen of mountainbiken. We zijn groen en gezond bezig en er worden ook veel teamuitjes georganiseerd. Vrijdagmiddagen sluiten wij vaak af met gezelligheid. Een glimlach is bij Sunergetic het kenmerk van een geslaagde werkdag.

Al sinds 2013 zet ons team zich in voor een groener Nederland. Het is ons doel om elke straal zonlicht te benutten met behulp van onze zonnepaneleninstallaties. Elk teamlid heeft grote impact en vervult een belangrijke rol in ons streven naar duurzaamheid. Met ons eigen tienjarig jubileum in zicht feliciteren wij BaanBereik van harte met hun 12,5-jarig bestaan!

Inmiddels kijken wij met trots terug op mooie projecten, toffe collega’s en een aanzienlijke groei in omvang. Daar speelt BaanBereik ook een rol in. Om onze snelle groei bij te kunnen benen, hebben we steeds meer nieuwe kandidaten nodig die goed bij ons team passen. Nieuw talent aantrekken betekent bij Sunergetic meer dan het invullen van vacatures. Wij zoeken leergierige carrièretijgers, die zinvol werk willen doen. En of je nou online marketing op kantoor doet of buiten op het dak zit, iedereen wordt verwelkomd in een hecht team. En er wordt geïnvesteerd in jouw doelen - ook niet onbelangrijk.

Help jij mee om de groei van de afgelopen jaren voort te zetten? Dat is waar BaanBereik in beeld komt. Onze HR-afdeling is met Desiree van BaanBereik actief op zoek naar nieuw toptalent. Zo begonnen onlangs weer twee nieuwe collega’s dankzij BaanBereik!

De betrokkenheid van BaanBereik is te merken. Toen de eerste nieuwe collega laatst begon, kwam Desiree diezelfde dag nog langs met een heerlijke taart om dit te vieren. De inzet en samenwerking leidt dus tot fijne collega’s én een duurzame toekomst. Daarom zijn wij zo enthousiast. Nogmaals bedankt, van harte met het mooie jubileum en hopelijk tot snel.

Bent u op ook op zoek naar nieuwe medewerkers en heeft u onze hulp nodig? Neem dan direct contact met ons op!

Sunergetic vertelt over de succesvolle samenwerking met BaanBereik

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 17 juni 2024
Wij nodigen jullie uit om samen de warme dagen in te luiden. Kom je ook naar de BaanBereik Zomerborrel op vrijdag 5 juli vanaf 16.00?
Lees meer

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer