Sunergetic vertelt over de succesvolle samenwerking met BaanBereik

Publicatiedatum 23 januari 2024

Als je bij Sunergetic niet meteen naar huis wilt na je werk, is dat niet gek. Veel collega’s gaan samen nog even boulderen of mountainbiken. We zijn groen en gezond bezig en er worden ook veel teamuitjes georganiseerd. Vrijdagmiddagen sluiten wij vaak af met gezelligheid. Een glimlach is bij Sunergetic het kenmerk van een geslaagde werkdag.

Al sinds 2013 zet ons team zich in voor een groener Nederland. Het is ons doel om elke straal zonlicht te benutten met behulp van onze zonnepaneleninstallaties. Elk teamlid heeft grote impact en vervult een belangrijke rol in ons streven naar duurzaamheid. Met ons eigen tienjarig jubileum in zicht feliciteren wij BaanBereik van harte met hun 12,5-jarig bestaan!

Inmiddels kijken wij met trots terug op mooie projecten, toffe collega’s en een aanzienlijke groei in omvang. Daar speelt BaanBereik ook een rol in. Om onze snelle groei bij te kunnen benen, hebben we steeds meer nieuwe kandidaten nodig die goed bij ons team passen. Nieuw talent aantrekken betekent bij Sunergetic meer dan het invullen van vacatures. Wij zoeken leergierige carrièretijgers, die zinvol werk willen doen. En of je nou online marketing op kantoor doet of buiten op het dak zit, iedereen wordt verwelkomd in een hecht team. En er wordt geïnvesteerd in jouw doelen - ook niet onbelangrijk.

Help jij mee om de groei van de afgelopen jaren voort te zetten? Dat is waar BaanBereik in beeld komt. Onze HR-afdeling is met Desiree van BaanBereik actief op zoek naar nieuw toptalent. Zo begonnen onlangs weer twee nieuwe collega’s dankzij BaanBereik!

De betrokkenheid van BaanBereik is te merken. Toen de eerste nieuwe collega laatst begon, kwam Desiree diezelfde dag nog langs met een heerlijke taart om dit te vieren. De inzet en samenwerking leidt dus tot fijne collega’s én een duurzame toekomst. Daarom zijn wij zo enthousiast. Nogmaals bedankt, van harte met het mooie jubileum en hopelijk tot snel.

Bent u op ook op zoek naar nieuwe medewerkers en heeft u onze hulp nodig? Neem dan direct contact met ons op!

Sunergetic vertelt over de succesvolle samenwerking met BaanBereik

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer