Ontdek het verhaal van Nadia en Frank van Goorhuis Installatietechniek in onze glossy

Publicatiedatum 3 januari 2024

We spreken met Nadia en Frank van Goorhuis, die dankzij BaanBereik met elkaar in contact zijn gekomen en nu met plezier samenwerken. Frank is al tien jaar bekend met BaanBereik en heeft in de loop der jaren meerdere kandidaten voorgesteld gekregen die goed bij het bedrijf passen. Nadia is een van die kandidaten die werkzaam is bij Goorhuis.

‘BaanBereik heeft naar mijn wensen geluisterd en zo heb ik de perfecte baan gevonden.’

Voor Nadia is het werken in deze branche nieuw, maar ze vindt het geweldig om te leren over de techniek, de mensen en het bedrijf. Haar advies aan vrouwen die in een mannenwereld willen werken, is om het gewoon te doen en zich niet te laten afschrikken. Als je openstaat voor de uitdaging en er vol voor gaat, is er veel mogelijk. Laat jezelf vooral niet tegenhouden. Frank is het eens met Nadia en benadrukt dat vrouwen duidelijk hun grenzen moeten aangeven en niet over zich heen moeten laten lopen.

Nadia houdt zich bezig met het oplossen van storingen, het plannen van onderhoud en het beheren van de mailbox. Ze waardeert de samenwerking met BaanBereik en is blij dat ze dankzij de bevlogen intercedenten met Goorhuis in contact is gekomen. BaanBereik heeft naar haar wensen geluisterd en zo heeft ze de perfecte baan gevonden.

Dat hij ervoor kan zorgen dat alles in goede banen wordt geleid, vindt Frank het leukste aan zijn werk als serviceman. Hij geniet ervan om klanten met problemen te helpen en ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn. Ook waardeert hij de West-Friese mentaliteit van BaanBereik en waardoor het prettig is om met de organisatie samen te werken.

Tot slot geeft Nadia als tip aan iedereen die op zoek is naar een baan, om rekening te houden met het soort bedrijf en de werkomgeving. Daarnaast waardeert ze het dat BaanBereik overal sponsort en daarom zo goed bekend is in de regio. Nadia en Frank hebben elkaar dankzij BaanBereik gevonden en ervaren nu een goede samenwerking bij Goorhuis.

Wil je meer lezen en de glossy ontvangen? Klik hier

Ontdek het verhaal van Nadia en Frank van Goorhuis Installatietechniek in onze glossy

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer