Ontdek het verhaal van Nadia en Frank van Goorhuis Installatietechniek in onze glossy

Publicatiedatum 3 januari 2024

We spreken met Nadia en Frank van Goorhuis, die dankzij BaanBereik met elkaar in contact zijn gekomen en nu met plezier samenwerken. Frank is al tien jaar bekend met BaanBereik en heeft in de loop der jaren meerdere kandidaten voorgesteld gekregen die goed bij het bedrijf passen. Nadia is een van die kandidaten die werkzaam is bij Goorhuis.

‘BaanBereik heeft naar mijn wensen geluisterd en zo heb ik de perfecte baan gevonden.’

Voor Nadia is het werken in deze branche nieuw, maar ze vindt het geweldig om te leren over de techniek, de mensen en het bedrijf. Haar advies aan vrouwen die in een mannenwereld willen werken, is om het gewoon te doen en zich niet te laten afschrikken. Als je openstaat voor de uitdaging en er vol voor gaat, is er veel mogelijk. Laat jezelf vooral niet tegenhouden. Frank is het eens met Nadia en benadrukt dat vrouwen duidelijk hun grenzen moeten aangeven en niet over zich heen moeten laten lopen.

Nadia houdt zich bezig met het oplossen van storingen, het plannen van onderhoud en het beheren van de mailbox. Ze waardeert de samenwerking met BaanBereik en is blij dat ze dankzij de bevlogen intercedenten met Goorhuis in contact is gekomen. BaanBereik heeft naar haar wensen geluisterd en zo heeft ze de perfecte baan gevonden.

Dat hij ervoor kan zorgen dat alles in goede banen wordt geleid, vindt Frank het leukste aan zijn werk als serviceman. Hij geniet ervan om klanten met problemen te helpen en ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn. Ook waardeert hij de West-Friese mentaliteit van BaanBereik en waardoor het prettig is om met de organisatie samen te werken.

Tot slot geeft Nadia als tip aan iedereen die op zoek is naar een baan, om rekening te houden met het soort bedrijf en de werkomgeving. Daarnaast waardeert ze het dat BaanBereik overal sponsort en daarom zo goed bekend is in de regio. Nadia en Frank hebben elkaar dankzij BaanBereik gevonden en ervaren nu een goede samenwerking bij Goorhuis.

Wil je meer lezen en de glossy ontvangen? Klik hier

Ontdek het verhaal van Nadia en Frank van Goorhuis Installatietechniek in onze glossy

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Terugblik op de BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 8 juli 2024
De BaanBereik Zomerborrel was een groot succes. Wij kijken terug op een geslaagde dag. Lees onze ervaring en bekijk de foto's.
Lees meer

Beleef de zomer: werk op festivals met BaanBereik!

Publicatiedatum 5 juli 2024
De sfeer van de zomer proeven en geld verdienen op de leukste festivals? Bij ons kan het! Lees meer over flexibel werk, gezellige teams en een onvergetelijke ervaring. We delen het succesverhaal van Carly, die al jaren op verschillende evenementen en festivals voor ons werkt.
Lees meer

BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands

Publicatiedatum 24 juni 2024
BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands.
Lees meer