Terugblik op een fantastische kerstborrel en de uitgave van onze glossy!

Publicatiedatum 12 december 2023

Afgelopen vrijdag, 8 december, vierden wij met ons team, onze gewaardeerde medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers, vrienden, familie en andere relaties onze kerstborrel op grootse wijze.

Het was een mooi moment om gezamenlijk de feestdagen in te luiden en te proosten op het afgelopen jaar, en op een nieuw jaar vol succesvolle samenwerkingen en nieuwe mogelijkheden. Het feest was geweldig en we willen iedereen die aanwezig was van harte bedanken.

Ter ere van ons 12,5-jarig jubileum hebben we een glossy samengesteld en uitgereikt tijdens onze kerstborrel. Deze glossy staat vol met prachtige verhalen van ons team, onze medewerkers, opdrachtgevers en relaties. Je leert meer over ons team, maakt kans op twee kaarten voor Outdoor Stereo 2024 en geniet van schitterende foto's. We zijn trots op het magazine en willen iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen.

Indien je niet aanwezig kon zijn bij onze kerstborrel maar toch graag de glossy wilt ontvangen, klik dan hier. Voor het bekijken van de foto’s, klik hier.

Terugblik op een fantastische kerstborrel en de uitgave van onze glossy!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer