Terugblik op een fantastische kerstborrel en de uitgave van onze glossy!

Publicatiedatum 12 december 2023

Afgelopen vrijdag, 8 december, vierden wij met ons team, onze gewaardeerde medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers, vrienden, familie en andere relaties onze kerstborrel op grootse wijze.

Het was een mooi moment om gezamenlijk de feestdagen in te luiden en te proosten op het afgelopen jaar, en op een nieuw jaar vol succesvolle samenwerkingen en nieuwe mogelijkheden. Het feest was geweldig en we willen iedereen die aanwezig was van harte bedanken.

Ter ere van ons 12,5-jarig jubileum hebben we een glossy samengesteld en uitgereikt tijdens onze kerstborrel. Deze glossy staat vol met prachtige verhalen van ons team, onze medewerkers, opdrachtgevers en relaties. Je leert meer over ons team, maakt kans op twee kaarten voor Outdoor Stereo 2024 en geniet van schitterende foto's. We zijn trots op het magazine en willen iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen.

Indien je niet aanwezig kon zijn bij onze kerstborrel maar toch graag de glossy wilt ontvangen, klik dan hier. Voor het bekijken van de foto’s, klik hier.

Terugblik op een fantastische kerstborrel en de uitgave van onze glossy!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 17 juni 2024
Wij nodigen jullie uit om samen de warme dagen in te luiden. Kom je ook naar de BaanBereik Zomerborrel op vrijdag 5 juli vanaf 16.00?
Lees meer

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer