Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024

Ik ken Annemiek al sinds onze tienerjaren. Oorspronkelijk kom ik uit Westwoud en zij uit Hoogkarspel. In die tijd was het voor de inwoners van Westwoud gebruikelijk om naar Hoogkarspel te gaan, omdat het daar iets groter was. Het was daar, in Hoogkarspel, dat ik Annemiek voor het eerst ontmoette.

Onze wegen kruisten elkaar zo’n vijftien jaar geleden opnieuw op Outdoor Stereo. BaanBereik stond daar ook en zo kwamen we met elkaar in contact. We hadden destijds de verantwoordelijkheid voor de catering en BaanBereik leverde het personeel. Tijdens dat evenement raakten we aan de praat.

‘We hebben met BaanBereik altijd een geweldige samenwerking.’

Ons bedrijf heeft mensen nodig voor het intensieve project van Keukenhof en BaanBereik heeft voor ons precies de juiste mensen. Het zijn vaak jonge mensen die net op de arbeidsmarkt komen kijken en zij vullen ons team uitstekend aan. Het is altijd een geweldige samenwerking. We zijn ontzettend tevreden over de mensen die ze leveren en omdat we met een grote groep werken, is het extra leuk.

De keuze om met BaanBereik samen te werken, komt met name voort uit het feit dat ik Mona en Annemiek goed ken. Zelf kom ik uit Hoorn en ons bedrijf is gevestigd in Medemblik, dus het uitzendbureau dat in West-Friesland is gevestigd werkt prima met ons samen. We komen elkaar vaak tegen bij evenementen en andere gelegenheden. Daarom heb ik voor BaanBereik gekozen. De mensen die zij leveren komen vaak ook uit Hoorn en omstreken - net als onze eigen mensen - en dat blijkt uitstekend samen te gaan!

Ben jij ook op zoek naar de juiste mensen of wil jij graag werken op Keukenhof? Neem dan contact met ons op! 

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer