Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024

Ik ken Annemiek al sinds onze tienerjaren. Oorspronkelijk kom ik uit Westwoud en zij uit Hoogkarspel. In die tijd was het voor de inwoners van Westwoud gebruikelijk om naar Hoogkarspel te gaan, omdat het daar iets groter was. Het was daar, in Hoogkarspel, dat ik Annemiek voor het eerst ontmoette.

Onze wegen kruisten elkaar zo’n vijftien jaar geleden opnieuw op Outdoor Stereo. BaanBereik stond daar ook en zo kwamen we met elkaar in contact. We hadden destijds de verantwoordelijkheid voor de catering en BaanBereik leverde het personeel. Tijdens dat evenement raakten we aan de praat.

‘We hebben met BaanBereik altijd een geweldige samenwerking.’

Ons bedrijf heeft mensen nodig voor het intensieve project van Keukenhof en BaanBereik heeft voor ons precies de juiste mensen. Het zijn vaak jonge mensen die net op de arbeidsmarkt komen kijken en zij vullen ons team uitstekend aan. Het is altijd een geweldige samenwerking. We zijn ontzettend tevreden over de mensen die ze leveren en omdat we met een grote groep werken, is het extra leuk.

De keuze om met BaanBereik samen te werken, komt met name voort uit het feit dat ik Mona en Annemiek goed ken. Zelf kom ik uit Hoorn en ons bedrijf is gevestigd in Medemblik, dus het uitzendbureau dat in West-Friesland is gevestigd werkt prima met ons samen. We komen elkaar vaak tegen bij evenementen en andere gelegenheden. Daarom heb ik voor BaanBereik gekozen. De mensen die zij leveren komen vaak ook uit Hoorn en omstreken - net als onze eigen mensen - en dat blijkt uitstekend samen te gaan!

Ben jij ook op zoek naar de juiste mensen of wil jij graag werken op Keukenhof? Neem dan contact met ons op! 

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer