Esther Verstegen over de goede relatie met BaanBereik

Publicatiedatum 1 februari 2024

Sinds Esther Verstegen werkzaam is op de HR-afdeling van Libra Energy en contact heeft met Lysann, heeft Esther altijd een goede relatie gehad met BaanBereik.

De reden dat jullie in tegenstelling tot andere uitzendbureaus bij ons zijn gebleven, is dat jullie precies begrijpen wat we nodig hebben en regelmatig contact met ons opnemen om te informeren naar de nieuwe kandidaten én ons eigen bedrijf. Dit persoonlijke contact heeft ervoor gezorgd dat we een sterke band hebben opgebouwd en ons echt met BaanBereik verbonden voelen. Ik kan me bijna geen kandidaten herinneren die niet bij ons bedrijf passen. Jullie betrokkenheid is duidelijk voelbaar en heeft geleid tot een hechte relatie.         

Het persoonlijke contact zorgt ervoor dat ik jullie meer als collega’s dan als een uitzendbureau beschouw. Hoewel we niet specifiek een speciaal moment hebben meegemaakt, is het toch een bijzonder geheel vanwege de interesse die jullie in ons bedrijf en ons persoonlijk tonen. Toen ik bijvoorbeeld ging trouwen, werd er gebeld om te vragen hoe het was gegaan. Dit geeft een goed gevoel en versterkt de band met BaanBereik nog eens extra. Het is alleen jammer dat wij meestal zelf al borrels hebben georganiseerd, wanneer we worden uitgenodigd voor jullie borrels. Het zou leuk zijn als we in de toekomst een keer aanwezig kunnen zijn.

Wat ik leuk vind aan de sollicitanten die bij ons komen, is dat zij onder andere onze kernwaarden kennen en kunnen benoemen. Aangezien wij geen standaard kernwaarden hebben, is het belangrijk dat sollicitanten zich goed voorbereiden op het gesprek. Wat het werken bij ons zo leuk maakt, is dat wij veel aandacht besteden aan ons personeel. We zijn een open en gezellig bedrijf waar hard wordt gewerkt, maar waar ook veel aandacht is voor groei en ontwikkeling. Zo bieden we trainingen en opleidingen aan en organiseren we veel uitjes, zoals bootcamps, padeltoernooien, barbecues en andere activiteiten. Er wordt veel tijd en energie gestoken in het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers.

En wat ons nog leuk lijkt, is een vestiging in de buurt zodat wij ook andersom wat makkelijker langs kunnen komen ;). 

Esther Verstegen over de goede relatie met BaanBereik

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer