Esther Verstegen over de goede relatie met BaanBereik

Publicatiedatum 1 februari 2024

Sinds Esther Verstegen werkzaam is op de HR-afdeling van Libra Energy en contact heeft met Lysann, heeft Esther altijd een goede relatie gehad met BaanBereik.

De reden dat jullie in tegenstelling tot andere uitzendbureaus bij ons zijn gebleven, is dat jullie precies begrijpen wat we nodig hebben en regelmatig contact met ons opnemen om te informeren naar de nieuwe kandidaten én ons eigen bedrijf. Dit persoonlijke contact heeft ervoor gezorgd dat we een sterke band hebben opgebouwd en ons echt met BaanBereik verbonden voelen. Ik kan me bijna geen kandidaten herinneren die niet bij ons bedrijf passen. Jullie betrokkenheid is duidelijk voelbaar en heeft geleid tot een hechte relatie.         

Het persoonlijke contact zorgt ervoor dat ik jullie meer als collega’s dan als een uitzendbureau beschouw. Hoewel we niet specifiek een speciaal moment hebben meegemaakt, is het toch een bijzonder geheel vanwege de interesse die jullie in ons bedrijf en ons persoonlijk tonen. Toen ik bijvoorbeeld ging trouwen, werd er gebeld om te vragen hoe het was gegaan. Dit geeft een goed gevoel en versterkt de band met BaanBereik nog eens extra. Het is alleen jammer dat wij meestal zelf al borrels hebben georganiseerd, wanneer we worden uitgenodigd voor jullie borrels. Het zou leuk zijn als we in de toekomst een keer aanwezig kunnen zijn.

Wat ik leuk vind aan de sollicitanten die bij ons komen, is dat zij onder andere onze kernwaarden kennen en kunnen benoemen. Aangezien wij geen standaard kernwaarden hebben, is het belangrijk dat sollicitanten zich goed voorbereiden op het gesprek. Wat het werken bij ons zo leuk maakt, is dat wij veel aandacht besteden aan ons personeel. We zijn een open en gezellig bedrijf waar hard wordt gewerkt, maar waar ook veel aandacht is voor groei en ontwikkeling. Zo bieden we trainingen en opleidingen aan en organiseren we veel uitjes, zoals bootcamps, padeltoernooien, barbecues en andere activiteiten. Er wordt veel tijd en energie gestoken in het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers.

En wat ons nog leuk lijkt, is een vestiging in de buurt zodat wij ook andersom wat makkelijker langs kunnen komen ;). 

Esther Verstegen over de goede relatie met BaanBereik

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 17 juni 2024
Wij nodigen jullie uit om samen de warme dagen in te luiden. Kom je ook naar de BaanBereik Zomerborrel op vrijdag 5 juli vanaf 16.00?
Lees meer

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer