Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer

De eerste periode van Russel

Publicatiedatum 21 maart 2024
Na de eerste stageweken voelt Russel zich op zijn gemak binnen het team. Met hard werken en tijd voor ontspanning hoopt Russel zijn stage succesvol af te ronden en dan zijn diploma te behalen.
Lees meer
Vorige
1 2 3 4 5