Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer

De eerste periode van Russel

Publicatiedatum 21 maart 2024
Na de eerste stageweken voelt Russel zich op zijn gemak binnen het team. Met hard werken en tijd voor ontspanning hoopt Russel zijn stage succesvol af te ronden en dan zijn diploma te behalen.
Lees meer

Hoe gaat het nu met Job?

Publicatiedatum 18 maart 2024
Job is begonnen met zijn stage bij BaanBereik en is een jaar later bij ons komen werken. Nu is hij alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met Job gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Tessa?

Publicatiedatum 15 maart 2024
Tessa is inmiddels alweer 5 maanden bij ons aan het werk en deze maanden zijn voorbij gevlogen. Benieuwd hoe het met Tessa gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Marissa!

Publicatiedatum 20 februari 2024
Marissa komt ons team versterken als stagiaire vestigingsassistent in Heerhugowaard. We delen jouw enthousiasme en wensen je een fijne en leerzame stageperiode toe. Wil je meer weten over Marissa? Lees dan snel verder!
Lees meer
Vorige
1 2 3 4 5