Over ons

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Welkom Shalina!

Publicatiedatum 7 september 2023
Wij verwelkomen Shalina bij BaanBereik. Zij volgt de studie Marketing & Communicatie Specialist en komt het marketing team versterken!
Lees meer

Richard 10 jaar in dienst!

Publicatiedatum 5 september 2023
Onze lieve collega Richard viert zijn 10-jarig jubileum bij BaanBereik. Ben je nieuwsgierig naar zijn inspirerende reis binnen ons bedrijf? Lees dan verder!
Lees meer

Ik heb naar mijn hart geluisterd en ga nu elke dag met plezier naar mijn werk!

Publicatiedatum 4 september 2023
Ik heb naar mijn hart geluisterd en ga nu elke dag met plezier naar mijn werk, zoals Nadine haar werkplezier beschrijft. Dit is natuurlijk het doel dat we voor iedereen willen bereiken. Hier kun je het volledige verhaal van Nadine lezen.
Lees meer

Schrijf je in en win!

Publicatiedatum 31 augustus 2023
Doe je al mee aan onze winactie? Win geweldige prijzen! Bij ons 12,5-jarig jubileum hoort een traktatie... We vieren ons jubileum met trots door onze "Schrijf je in en win" actie aan te kondigen!
Lees meer

Detacheren: De ideale oplossing voor flexibel en zeker personeel!

Publicatiedatum 10 augustus 2023
Bent u op zoek naar een extra medewerker voor langere tijd, maar wilt u nog geen vaste aanstelling bieden? Dan is detacheren wellicht de perfecte oplossing voor uw organisatie. In dit blogartikel ontdekt u wat detacheren precies inhoudt en waarom BaanBereik de ideale partner is voor uw detacheringsbehoeften
Lees meer

Het gemak van werving en selectie, wij nemen het voor u uit handen!

Publicatiedatum 1 augustus 2023
Het vinden van de juiste medewerker voor uw openstaande vacature kan een tijdrovende en uitdagende taak zijn. Gelukkig staat BaanBereik voor u klaar om het volledige werving- en selectietraject uit handen te nemen. In deze blog ontdek je waarom werving en selectie via BaanBereik de ideale oplossing is voor uw personeelsbehoeften.
Lees meer
Vorige
1 2 3 4 5