Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Schrijf je in en win!

Publicatiedatum 31 augustus 2023
Doe je al mee aan onze winactie? Win geweldige prijzen! Bij ons 12,5-jarig jubileum hoort een traktatie... We vieren ons jubileum met trots door onze "Schrijf je in en win" actie aan te kondigen!
Lees meer

Detacheren: De ideale oplossing voor flexibel en zeker personeel!

Publicatiedatum 10 augustus 2023
Bent u op zoek naar een extra medewerker voor langere tijd, maar wilt u nog geen vaste aanstelling bieden? Dan is detacheren wellicht de perfecte oplossing voor uw organisatie. In dit blogartikel ontdekt u wat detacheren precies inhoudt en waarom BaanBereik de ideale partner is voor uw detacheringsbehoeften
Lees meer

Het gemak van werving en selectie, wij nemen het voor u uit handen!

Publicatiedatum 1 augustus 2023
Het vinden van de juiste medewerker voor uw openstaande vacature kan een tijdrovende en uitdagende taak zijn. Gelukkig staat BaanBereik voor u klaar om het volledige werving- en selectietraject uit handen te nemen. In deze blog ontdek je waarom werving en selectie via BaanBereik de ideale oplossing is voor uw personeelsbehoeften.
Lees meer

Wij zijn de hele zomer geopend voor een kop koffie!

Publicatiedatum 24 juli 2023
De zomervakantie is in volle gang, en terwijl we wachten op de zomerse temperaturen, staat BaanBereik klaar om jou te verwelkomen!
Lees meer

Update van ons kantoor in Heerhugowaard

Publicatiedatum 13 juli 2023
BaanBereik heeft zijn intrek genomen op een nieuw locatie in Heerhugowaard. In het kantoor prijkt nu ook ons logo.
Lees meer

De stage van Moreno

Publicatiedatum 12 juli 2023
Al iets meer dan 2 maanden duurt de stage van Moreno. Ondertussen heeft hij al veel meegemaakt bij BaanBereik en hij deelt dan ook graag zijn ervaring.
Lees meer