Medewerkers

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer

Wij feliciteren Johan met zijn vaste contract

Publicatiedatum 19 mei 2022
Al sinds 2017 is Johan naar volle tevredenheid werkzaam bij een van onze opdrachtgevers.
Lees meer

Werken achter de bar

Publicatiedatum 20 april 2022
Isa stond afgelopen vrijdag met drie vriendinnen achter de bar bij de Vrijmibo in Wognum. ’Ik heb een leuke avond gehad.
Lees meer

Hoe is het om te werken op een evenement?

Publicatiedatum 13 april 2022
Hoe is het om te werken op een evenement? 2 weken geleden hebben wij voor een tof evenement in Noord-Scharwoude de barmedewerkers mogen verzorgen. Een mooie uitdaging met goed resultaat!
Lees meer

Interview met Helen Pauwels

Publicatiedatum 11 maart 2022
1 Maart is Helen gestart in haar nieuwe functie als Database Medewerker bij onze opdrachtgever ABOVO Media. Hiervoor heeft Helen al veel ervaring opgedaan in andere functies zoals reisadviseuse, sales binnendienst, klantenservice medewerker en als secretaresse. Het was nu tijd voor een nieuwe uitdaging!
Lees meer

Hoe gaat het met Suzan?

Publicatiedatum 4 maart 2022
Op 31 januari ben ik begonnen aan mijn stageperiode bij BaanBereik als Management Assistent. Hierbij ondersteun ik 20 weken Team Office. Elke dag plan ik voor Team Office afspraken in, voer ik gegevens in van kandidaten en relaties,
Lees meer
Vorige
1 2 3 4 5