Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Gefeliciteerd met jullie contract, Sharon en Karen!

Publicatiedatum 7 maart 2024
Gisteren zijn we op bezoek geweest bij Sharon en Karen om te zien hoe het met ze gaat en om een presentje af te geven. We zijn blij dat ze allebei goed op hun plek zitten, en dat we hen hebben kunnen ondersteunen bij het vinden van de ideale match. Wil je meer te weten komen over Sharon en Karen? Lees snel verder!
Lees meer

Eva deelt haar ervaringen over werken bij Keukenhof

Publicatiedatum 2 februari 2024
Eva zocht naar een leuke baan en ontdekte de vacature voor Keukenhof op onze website. Ze deelt enthousiast: Wat me aanspreekt aan Keukenhof is het jonge team. Daarom zou ik deze baan zeker aanraden aan jonge mensen." Wil je meer weten over Eva's ervaring? Lees dan snel verder!
Lees meer

5 tips voor een gezonde werk-privébalans

Publicatiedatum 16 januari 2024
Ontdek hoe je met deze slimme tips de ideale balans tussen werk en privé creëert! Laat stress achter je, geniet van meer rust en breng jouw leven in evenwicht. Klaar om de controle over je welzijn te nemen? Lees hier hoe!
Lees meer

Vrouwen in de techniek is al lang niet meer bijzonder!

Publicatiedatum 11 januari 2024
In ons interview vertelt Kim over haar baan in de techniek. Dit wordt nog steeds door veel vrouwen als een mannenwereld beschouwd. Kim is het daar niet mee eens. Ze zegt: "Laat je niet tegenhouden door het idee dat het raar of ongepast is. Als je echt interesse hebt, moet je het gewoon doen!" Wil je meer weten over Kims avontuur? Lees dan snel verder!
Lees meer
Vorige
1 2 3 4 5