Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Werken achter de bar

Publicatiedatum 20 april 2022
Isa stond afgelopen vrijdag met drie vriendinnen achter de bar bij de Vrijmibo in Wognum. ’Ik heb een leuke avond gehad.
Lees meer

Hoe is het om te werken op een evenement?

Publicatiedatum 13 april 2022
Hoe is het om te werken op een evenement? 2 weken geleden hebben wij voor een tof evenement in Noord-Scharwoude de barmedewerkers mogen verzorgen. Een mooie uitdaging met goed resultaat!
Lees meer

Interview met Helen Pauwels

Publicatiedatum 11 maart 2022
1 Maart is Helen gestart in haar nieuwe functie als Database Medewerker bij onze opdrachtgever ABOVO Media. Hiervoor heeft Helen al veel ervaring opgedaan in andere functies zoals reisadviseuse, sales binnendienst, klantenservice medewerker en als secretaresse. Het was nu tijd voor een nieuwe uitdaging!
Lees meer

Hoe gaat het met Suzan?

Publicatiedatum 4 maart 2022
Op 31 januari ben ik begonnen aan mijn stageperiode bij BaanBereik als Management Assistent. Hierbij ondersteun ik 20 weken Team Office. Elke dag plan ik voor Team Office afspraken in, voer ik gegevens in van kandidaten en relaties, neem ik de telefoon op en ontvang in bezoekers.
Lees meer

Keukenhof opent de deuren!

Publicatiedatum 14 februari 2022
Na de winterperiode opent Keukenhof eindelijk weer de deuren op 24 Maart 2022! Wij zijn erg trots op de jarenlange samenwerking met Keukenhof. Jaarlijks sturen we met alle vertrouwen enthousiaste kandidaten naar deze super toffe werkplek in Lisse.
Lees meer

Even voorstellen: Nick Lakeman

Publicatiedatum 10 februari 2022
Op 7 februari ben ik begonnen met een nieuwe uitdaging bij BaanBereik. Ik ga 20 weken fulltime meelopen als stagiair op de marketing afdeling.
Lees meer