Eva deelt haar ervaringen over werken bij Keukenhof

Publicatiedatum 2 februari 2024

Toen ik net was afgestudeerd en op zoek was naar een leuke baan, zag ik een vacature bij Keukenhof op de website. Het idee van werken in een internationale omgeving, de flexibiliteit en de afwisseling spraken me meteen aan. Elke dag zou ik deel uitmaken van een groot team en nieuwe mensen ontmoeten.

Mijn periode bij Keukenhof was een onvergetelijke ervaring. Ik werkte daar fulltime gedurende zes weken lang, en ik weet zeker dat ik terug wil keren zodra Keukenhof weer open gaat. Het werk was uitdagend, met lange dagen, maar juist daardoor had ik de kans om iedereen samen met mijn collega’s een leuke dag te bezorgen. Ik genoot van het contact met de bezoekers en vond het geweldig om mensen blij te maken met lekker eten.

Wat ik zo leuk vind aan Keukenhof is dat het team vrij jong is. Daarom zou ik deze baan zeker aanraden aan jonge mensen. Het flexibele werkschema maakte het mogelijk om mijn beschikbaarheid af te stemmen op mijn schoolrooster. Bovendien heerste er een geweldige werksfeer, wat het werken bij Keukenhof nog aantrekkelijker maakte.

Mijn samenwerking met BaanBereik verliep uitstekend. Tijdens mijn intakegesprek op het kantoor kreeg ik alle benodigde informatie en werd ik goed geholpen. De communicatie was duidelijk, er werden goede afspraken gemaakt en het contract werd grondig doorgenomen. Hierdoor wist ik precies wat ik kon verwachten, en dat gaf me een geruststellend gevoel. Ik voel me echt serieus genomen door BaanBereik en waardeer hun snelle en efficiënte hulp.

Wat ik zo waardeer aan BaanBereik is de betrokkenheid bij Keukenhof. Het feit dat ze hun eigen BaanBereik team en hun stagiaires inzetten, laat zien dat ze met hun medewerkers begaan zijn. Het geeft mij voldoening om een product aan een klant te kunnen overhandigen en op die manier bij te dragen aan het creëren van een geweldige dag voor de bezoekers.

Mijn avontuur bij Keukenhof was onvergetelijk. De inspirerende werkomgeving en de betrokkenheid van het team hebben mijn gevoel van voldoening en enthousiasme alleen maar versterkt. Ik kijk vol verwachting uit naar de toekomst en ben onwijs tevreden over BaanBereik! 

Wil jij, net als Eva, een onvergetelijke baan bij Keukenhof? Bekijk dan de vacature op onze website en neem direct contact met ons op!

 

Eva deelt haar ervaringen over werken bij Keukenhof

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer