Eva deelt haar ervaringen over werken bij Keukenhof

Publicatiedatum 2 februari 2024

Toen ik net was afgestudeerd en op zoek was naar een leuke baan, zag ik een vacature bij Keukenhof op de website. Het idee van werken in een internationale omgeving, de flexibiliteit en de afwisseling spraken me meteen aan. Elke dag zou ik deel uitmaken van een groot team en nieuwe mensen ontmoeten.

Mijn periode bij Keukenhof was een onvergetelijke ervaring. Ik werkte daar fulltime gedurende zes weken lang, en ik weet zeker dat ik terug wil keren zodra Keukenhof weer open gaat. Het werk was uitdagend, met lange dagen, maar juist daardoor had ik de kans om iedereen samen met mijn collega’s een leuke dag te bezorgen. Ik genoot van het contact met de bezoekers en vond het geweldig om mensen blij te maken met lekker eten.

Wat ik zo leuk vind aan Keukenhof is dat het team vrij jong is. Daarom zou ik deze baan zeker aanraden aan jonge mensen. Het flexibele werkschema maakte het mogelijk om mijn beschikbaarheid af te stemmen op mijn schoolrooster. Bovendien heerste er een geweldige werksfeer, wat het werken bij Keukenhof nog aantrekkelijker maakte.

Mijn samenwerking met BaanBereik verliep uitstekend. Tijdens mijn intakegesprek op het kantoor kreeg ik alle benodigde informatie en werd ik goed geholpen. De communicatie was duidelijk, er werden goede afspraken gemaakt en het contract werd grondig doorgenomen. Hierdoor wist ik precies wat ik kon verwachten, en dat gaf me een geruststellend gevoel. Ik voel me echt serieus genomen door BaanBereik en waardeer hun snelle en efficiënte hulp.

Wat ik zo waardeer aan BaanBereik is de betrokkenheid bij Keukenhof. Het feit dat ze hun eigen BaanBereik team en hun stagiaires inzetten, laat zien dat ze met hun medewerkers begaan zijn. Het geeft mij voldoening om een product aan een klant te kunnen overhandigen en op die manier bij te dragen aan het creëren van een geweldige dag voor de bezoekers.

Mijn avontuur bij Keukenhof was onvergetelijk. De inspirerende werkomgeving en de betrokkenheid van het team hebben mijn gevoel van voldoening en enthousiasme alleen maar versterkt. Ik kijk vol verwachting uit naar de toekomst en ben onwijs tevreden over BaanBereik! 

Wil jij, net als Eva, een onvergetelijke baan bij Keukenhof? Bekijk dan de vacature op onze website en neem direct contact met ons op!

 

Eva deelt haar ervaringen over werken bij Keukenhof

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer