Eva deelt haar ervaringen over werken bij Keukenhof

Publicatiedatum 2 februari 2024

Toen ik net was afgestudeerd en op zoek was naar een leuke baan, zag ik een vacature bij Keukenhof op de website. Het idee van werken in een internationale omgeving, de flexibiliteit en de afwisseling spraken me meteen aan. Elke dag zou ik deel uitmaken van een groot team en nieuwe mensen ontmoeten.

Mijn periode bij Keukenhof was een onvergetelijke ervaring. Ik werkte daar fulltime gedurende zes weken lang, en ik weet zeker dat ik terug wil keren zodra Keukenhof weer open gaat. Het werk was uitdagend, met lange dagen, maar juist daardoor had ik de kans om iedereen samen met mijn collega’s een leuke dag te bezorgen. Ik genoot van het contact met de bezoekers en vond het geweldig om mensen blij te maken met lekker eten.

Wat ik zo leuk vind aan Keukenhof is dat het team vrij jong is. Daarom zou ik deze baan zeker aanraden aan jonge mensen. Het flexibele werkschema maakte het mogelijk om mijn beschikbaarheid af te stemmen op mijn schoolrooster. Bovendien heerste er een geweldige werksfeer, wat het werken bij Keukenhof nog aantrekkelijker maakte.

Mijn samenwerking met BaanBereik verliep uitstekend. Tijdens mijn intakegesprek op het kantoor kreeg ik alle benodigde informatie en werd ik goed geholpen. De communicatie was duidelijk, er werden goede afspraken gemaakt en het contract werd grondig doorgenomen. Hierdoor wist ik precies wat ik kon verwachten, en dat gaf me een geruststellend gevoel. Ik voel me echt serieus genomen door BaanBereik en waardeer hun snelle en efficiënte hulp.

Wat ik zo waardeer aan BaanBereik is de betrokkenheid bij Keukenhof. Het feit dat ze hun eigen BaanBereik team en hun stagiaires inzetten, laat zien dat ze met hun medewerkers begaan zijn. Het geeft mij voldoening om een product aan een klant te kunnen overhandigen en op die manier bij te dragen aan het creëren van een geweldige dag voor de bezoekers.

Mijn avontuur bij Keukenhof was onvergetelijk. De inspirerende werkomgeving en de betrokkenheid van het team hebben mijn gevoel van voldoening en enthousiasme alleen maar versterkt. Ik kijk vol verwachting uit naar de toekomst en ben onwijs tevreden over BaanBereik! 

Wil jij, net als Eva, een onvergetelijke baan bij Keukenhof? Bekijk dan de vacature op onze website en neem direct contact met ons op!

 

Eva deelt haar ervaringen over werken bij Keukenhof

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer