Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024

Eline

Mijn eerste ervaring bij Live in Hoorn was spannend maar geweldig. Hoewel ik het uitdagend vond vanwege de constante druk, genoot ik van de leuke muziek en heb ik veel mogen leren.

Tegenwoordig ben ik actief op Keukenhof, waar ik drie opeenvolgende dagen mijn talenten benut. Mijn liefde voor de horeca en het werken met mensen komen hier volledig tot bloei. Op mijn werkdagen bedien ik bezoekers, bereid ik heerlijke gerechten en zet ik me in voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen die Keukenhof bezoekt.

‘Ik begrijp het belang van klantvriendelijkheid en toon graag mijn glimlach.’

Wat ik extra waardeer aan mijn werk bij Keukenhof, is de diversiteit aan taken die ik mag uitvoeren. Elke dag brengt nieuwe verrassingen met zich mee, aangezien ik in verschillende foodtrucks wordt ingezet. De ene dag sta ik achter de counter om smakelijke frietjes te serveren, terwijl ik op een andere dag druk bezig ben met het bereiden van overheerlijke broodjes beenham. De afwisselende aard van mijn werk houdt me scherp en vereist dat ik altijd alert en flexibel ben.

Ik voel me gelukkig met mijn team op Keukenhof. Ik werk samen met aangename collega’s in een omgeving waar een gezellige sfeer heerst. De gedeelde instelling van iedereen is hard werken. Als één geheel werken we als een geoliede machine om ervoor te zorgen dat de bezoekers van Keukenhof de best mogelijke ervaring krijgen. Wat mij kenmerkt, is mijn positieve verschijning en constante inzet. Ik begrijp het belang van klantvriendelijkheid en toon graag mijn glimlach.

BaanBereik heeft mij in een evenementen-groepsapp geplaatst, waardoor ik op de hoogte werd gebracht van een vacature bij Keukenhof. Ik was verheugd toen ik een e-mail ontving van Koen, die mij vroeg of ik interesse had. De samenwerking met BaanBereik verloopt uitstekend. Iedereen is vriendelijk, ik voel me serieus genomen en er wordt met mij meegedacht. De reactiesnelheid is hoog en het hele proces verloopt moeiteloos. Ik waardeer met name de diversiteit aan klussen die BaanBereik biedt. Ik merk dat er veel variatie is, wat mij flexibel maakt en me de kans geeft om voortdurend te groeien. Ik ben vooral enthousiast over de groepsapp, waardoor ik direct kan reageren op klussen en mijn beschikbaarheid kan aangeven.

Ben jij ook op zoek naar een vakantiebaan? Neem dan direct contact met ons op!

Het succesverhaal van Eline

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer