Vrouwen in de techniek is al lang niet meer bijzonder!

Publicatiedatum 11 januari 2024

KIM VOELT ZICH GEHOORD DOOR BAANBEREIK EN VINDT HET FIJN DAT ER EEN GOEDE MATCH IS GEVONDEN TUSSEN HAAR KWALITEITEN EN HAAR HUIDIGE BAAN. OOK DE COMMUNICATIE VERLOOPT PRETTIG, WAT VOOR HAAR ERG BELANGRIJK IS.

Tijdens een lascursus hoorde ze verhalen over de manier waarop BaanBereik anderen had geholpen bij het vinden van een leuke baan. Ze besloot om contact op te nemen en vond al snel een baan die perfect bij haar past. Nu werkt ze op diverse locaties en geniet ze van de afwisseling in haar werk. Het leukste moment was toen ze bij een particulier thuis werkte en een ouder echtpaar ontmoette dat oprecht geïnteresseerd was in haar werk.                                                             

Kim heeft een tip voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in techniek en graag in deze sector willen werken. 'Laat je niet tegenhouden omdat je denkt dat het raar of ongepast is. Als je echt interesse hebt, moet je het gewoon doen!'

Volgens Kim denkt BaanBereik meer in oplossingen dan andere uitzendbureaus, waardoor ze zich extra gewaardeerd voelt. Ze was ook blij verrast toen ze met Pasen een cadeautje kreeg in de vorm van een chocolade paashaas. Kim kijkt ontzettend positief terug op haar ervaringen met BaanBereik en beveelt dit full service uitzendbureau dan ook van harte aan.

Wil jij ook een baan in de techniek? Ontdek dan ons ruime aanbod aan prachtige vacatures! 

Vrouwen in de techniek is al lang niet meer bijzonder!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 17 juni 2024
Wij nodigen jullie uit om samen de warme dagen in te luiden. Kom je ook naar de BaanBereik Zomerborrel op vrijdag 5 juli vanaf 16.00?
Lees meer

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer