Vrouwen in de techniek is al lang niet meer bijzonder!

Publicatiedatum 11 januari 2024

KIM VOELT ZICH GEHOORD DOOR BAANBEREIK EN VINDT HET FIJN DAT ER EEN GOEDE MATCH IS GEVONDEN TUSSEN HAAR KWALITEITEN EN HAAR HUIDIGE BAAN. OOK DE COMMUNICATIE VERLOOPT PRETTIG, WAT VOOR HAAR ERG BELANGRIJK IS.

Tijdens een lascursus hoorde ze verhalen over de manier waarop BaanBereik anderen had geholpen bij het vinden van een leuke baan. Ze besloot om contact op te nemen en vond al snel een baan die perfect bij haar past. Nu werkt ze op diverse locaties en geniet ze van de afwisseling in haar werk. Het leukste moment was toen ze bij een particulier thuis werkte en een ouder echtpaar ontmoette dat oprecht geïnteresseerd was in haar werk.                                                             

Kim heeft een tip voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in techniek en graag in deze sector willen werken. 'Laat je niet tegenhouden omdat je denkt dat het raar of ongepast is. Als je echt interesse hebt, moet je het gewoon doen!'

Volgens Kim denkt BaanBereik meer in oplossingen dan andere uitzendbureaus, waardoor ze zich extra gewaardeerd voelt. Ze was ook blij verrast toen ze met Pasen een cadeautje kreeg in de vorm van een chocolade paashaas. Kim kijkt ontzettend positief terug op haar ervaringen met BaanBereik en beveelt dit full service uitzendbureau dan ook van harte aan.

Wil jij ook een baan in de techniek? Ontdek dan ons ruime aanbod aan prachtige vacatures! 

Vrouwen in de techniek is al lang niet meer bijzonder!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer