Gefeliciteerd met jullie contract, Sharon en Karen!

Publicatiedatum 7 maart 2024

Sharon nam enige tijd geleden contact op met Michelle, op zoek naar een nieuwe uitdaging. Met een achtergrond in de horeca wilde ze graag terug naar een kantoorbaan, waarbij haar interesse in de makelaardij altijd aanwezig was. Omdat ze even niet wist waar te beginnen en wat ze precies wilde, schakelde ze de hulp in van Michelle, die ze al kende uit haar persoonlijke netwerk. Na een prettig gesprek ontdekten ze samen Sharon's wensen en passies, wat leidde tot de perfecte match met Van der Borden. Sharon is deze week gestart, en we zijn bij haar langs geweest om te informeren hoe het gaat. Gelukkig zijn zowel zij als Van der Borden heel tevreden. Sharon vertelde ons dat ze blij is dat ze contact met ons heeft gezocht en dat dit precies is wat ze zocht - de ideale match.

Sharon zegt: "Die quote die bij jullie in het kantoor hangt, voelt voor mij nu echt zo; do what you love & never work a day in your life. Dit is zo belangrijk, en ik ben blij dat ik dat nu heb gevonden."

We zijn ook even langs geweest bij Karen, die nu haar derde werkweek ingaat. We wilden even checken hoe het met haar gaat. Karen voelt zich helemaal op haar plek en raakt steeds meer vertrouwd met haar taken en het systeem. Na haar inwerkperiode heeft ze ook flexibele werkmogelijkheden, waaronder thuiswerken, en dat bevalt haar goed.

We zijn verheugd te zien dat jullie allebei zo goed op je plek zitten, en we zijn blij dat we jullie hebben kunnen ondersteunen bij het vinden van de perfecte match.

Ben jij ook op zoek naar de ideale match? Neem direct contact met ons op! 

Gefeliciteerd met jullie contract, Sharon en Karen!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer