Gefeliciteerd met jullie contract, Sharon en Karen!

Publicatiedatum 7 maart 2024

Sharon nam enige tijd geleden contact op met Michelle, op zoek naar een nieuwe uitdaging. Met een achtergrond in de horeca wilde ze graag terug naar een kantoorbaan, waarbij haar interesse in de makelaardij altijd aanwezig was. Omdat ze even niet wist waar te beginnen en wat ze precies wilde, schakelde ze de hulp in van Michelle, die ze al kende uit haar persoonlijke netwerk. Na een prettig gesprek ontdekten ze samen Sharon's wensen en passies, wat leidde tot de perfecte match met Van der Borden. Sharon is deze week gestart, en we zijn bij haar langs geweest om te informeren hoe het gaat. Gelukkig zijn zowel zij als Van der Borden heel tevreden. Sharon vertelde ons dat ze blij is dat ze contact met ons heeft gezocht en dat dit precies is wat ze zocht - de ideale match.

Sharon zegt: "Die quote die bij jullie in het kantoor hangt, voelt voor mij nu echt zo; do what you love & never work a day in your life. Dit is zo belangrijk, en ik ben blij dat ik dat nu heb gevonden."

We zijn ook even langs geweest bij Karen, die nu haar derde werkweek ingaat. We wilden even checken hoe het met haar gaat. Karen voelt zich helemaal op haar plek en raakt steeds meer vertrouwd met haar taken en het systeem. Na haar inwerkperiode heeft ze ook flexibele werkmogelijkheden, waaronder thuiswerken, en dat bevalt haar goed.

We zijn verheugd te zien dat jullie allebei zo goed op je plek zitten, en we zijn blij dat we jullie hebben kunnen ondersteunen bij het vinden van de perfecte match.

Ben jij ook op zoek naar de ideale match? Neem direct contact met ons op! 

Gefeliciteerd met jullie contract, Sharon en Karen!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer