Kantoorbanen

Kantoorbanen

Hulp nodig bij het zoeken naar een baan?

We helpen je graag verder. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op.

De nieuwste vacatures ontvangen?

Wil je de nieuwste vacatures in je mail ontvangen? Schrijf je in voor onze vacature alert!

Altijd de juiste kantoorbaan binnen bereik

Op zoek naar een perfect passende kantoorbaan? Dan is BaanBereik de juiste keuze! Bij BaanBereik ben je aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van kantoorbanen en bieden een breed scala aan opties voor zowel ervaren professionals als starters. Of je nu op zoek bent naar een kantoorbaan bij een grote of een kleine organisatie. Er zijn kantoorbanen voor ervaren professionals en starters binnen de wereld van office. Een van de factoren die kantoorwerk interessant maakt, is dat je op verschillende niveaus en branches waarin je aan de slag kunt gaan. Zo vind je bij ons gegarandeerd de ideale kantoorbaan als je wilt werken in het bedrijfsleven. Ben je op zoek naar een kantoorbaan in de zorg? Ook die hebben we voor je in de koker.

Vind een kantoorbaan die je op het lijf is geschreven

Naast een kantoorbaan in het zakenleven of een verpleegkundige kantoorbaan, bieden we je natuurlijk ook volop kantoorbanen in andere interessante branches. Variërend van de bouw en de techniek tot de administratie, marketing & communicatie, klantenservice en HR. De functies variëren van een kantoorbaan als officemanager tot administratief medewerker en van een kantoorbaan als accountant of directiesecretaresse tot receptionist / telefonist. Ben je enthousiast? Oriënteer je dan snel op ons aanbod kantoorbanen en vind onder de vele vacatures de kantoorbaan die perfect voor jou geknipt is.

Op zoek naar een dynamische kantoorbaan? Bij BaanBereik vind je een divers aanbod aan kantoorbanen:

 • Financieel administratief medewerker;
 • Administratief medewerker;
 • Logistiek administratief medewerker;
 • Receptionist / telefonist;
 • Baliemedewerker;
 • KCC-medewerker;
 • Accountant;
 • Contactspecialist;
 • Medewerker debiteuren;
 • Transportplanner;
 • Projectmedewerker;
 • Kantoorbaan zonder opleiding;
 • Verpleegkundige kantoorbaan.

Mogelijkheden voor een kantoorbaan zonder opleiding

Verdiep jij je in office vacatures voor een kantoorbaan zonder opleiding? Hoewel je misschien denkt dat dit onbegonnen werk is, kunnen we je bij BaanBereik heel goed helpen aan een mooie baan op een kantoor. Werk in de office branche vereist namelijk niet altijd een diploma. Bovendien bieden we ook gedegen leerwerktrajecten aan, waarbij je kunt werken en leren terwijl je werkervaring opdoet en een salaris ontvangt. Door je te verdiepen in onze werken en leren vacatures op het gebied van office, hoef je nooit meer op zoek naar een kantoorbaan zonder diploma.

Maak je nuttig voor je medemens met een kantoorbaan in de zorg

Vind jij de vakgebieden van office en zorg beide interessant? Ook dan ben je bij BaanBereik op je plek, want in ons aanbod vind je ook regelmatig mooie vacatures voor een kantoorbaan in de zorg. Als bijvoorbeeld administratief medewerker, baliemedewerker of receptionist / telefonist, vervul je diverse interessante taken terwijl je werkzaam bent binnen een sector waarbij het bieden van de juiste zorg centraal staat. Met een verpleegkundige kantoorbaan kun je je dus ook nuttig maken voor je medemens. Door onze goede contacten met opdrachtgevers in woonzorgcentra, de thuiszorg en de ouderenzorg, vind je allerlei verschillende vacatures voor een boeiende kantoorbaan in de zorg.

Solliciteren naar de ideale kantoorbaan bij BaanBereik

Heb je onder onze vacatures de perfecte kantoorbaan gevonden? Solliciteer dan vandaag nog! Je kunt online reageren op een vacature voor een kantoorbaan door je persoonlijke gegevens in te vullen en je motivatie en CV te uploaden. Heb je vragen over een kantoorbaan in het bedrijfsleven, een kantoorbaan in de zorg of een kantoorbaan zonder opleiding? Neem dan contact op met de medewerkers van Team Office. Zij staan je graag te woord. Heb je onder ons aanbod aan kantoorbanen niet de vacature kunnen vinden waarnaar je op zoek bent? Je bent van harte welkom om kennis te maken op een van onze vestigingen in Zwaag of Heerhugowaard. Onze intercedenten nemen daar de tijd om je goed te leren kennen, en gaan voor jou op zoek naar een passende kantoorbaan.

Toon meer
Sluit filters