Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024

Hoe ben je met BaanBereik in contact gekomen?

Ik ben niet rechtstreeks in contact gekomen met BaanBereik. Het contact begon eigenlijk met Mona, omdat drie jaar geleden mijn zoon Don thuiskwam met Dominique, die gelukkig nog steeds mijn leukste schoondochter is en de dochter van Mona. Van daaruit is het contact met Mona steeds sterker geworden en heb ik ook Annemiek leren kennen. Het zijn allebei echte power vrouwen en zij hebben mij ook enorm geholpen met het opzetten van mijn eigen bedrijf 'Styling by Esther'.

Wat voor werk doe je nu? En wat heeft BaanBereik hierin voor jou betekend?

Nou, zoals ik net al heb vermeld, heb ik mijn eigen bedrijf opgezet. Mijn bedrijf heet Styling by Esther en ik houd me bezig met interieur schilderen en wanddecoratie. Ondanks veel vervelende gebeurtenissen in mijn leven, ben ik ontzettend trots dat ik aan dit avontuur ben begonnen. Het is eigenlijk een beetje een uit de hand gelopen hobby. Ik was altijd al bezig met schilderen en vond dat erg leuk. Ik had nooit gedacht dat het starten van een eigen bedrijf echt mogelijk zou zijn, maar toch heb ik mijn bedrijf op 1 februari 2024 opgericht en ben sindsdien direct begonnen voor BaanBereik. BaanBereik Heerhugowaard kreeg namelijk een nieuw pand en ik werd gevraagd om het een frisse paarse look te geven. Daar ben ik lekker mee bezig geweest de afgelopen maanden.

Mona en Annemiek hebben mij allebei enorm geholpen met het opstarten van mijn eigen bedrijf. Ik heb altijd gezegd dat als ik ooit weg zou gaan bij mijn vorige baan, ik voor mezelf zou beginnen. Ik hoopte ook altijd al dat dit iets met schilderen en interieur zou zijn, maar ik had nooit verwacht dat dit werkelijkheid zou kunnen worden.

Ik ben natuurlijk voor de voorbereiding van het oprichten van mijn bedrijf enorm druk geweest met het maken van een ondernemingsplan en allerlei administratieve voorbereidingen en ook hier ben ik door BaanBereik enorm bij geholpen. Zonder de steun van familie, vrienden, mijn kinderen en uiteraard BaanBereik had ik dit nooit kunnen waarmaken.

Ik ben ervan overtuigd dat dit succes alleen bereikt kan worden door hard te werken en vol te blijven houden. Een belangrijke les die ik van mijn partner heb geleerd, is om altijd door te zetten en nooit op te geven.

Ik zie Mona en Annemiek als twee krachtige vrouwen en voorbeelden. Zij hebben mij ook echt gemotiveerd om deze stap te zetten.

Hopelijk zal mijn verhaal ook bijdragen aan het inspireren van meer vrouwen om hun eigen pad te volgen, ongeacht waar ze voor staan. Ik ben ervan overtuigd dat Mona en Annemiek vele vrouwen kunnen inspireren om van hun uit de hand gelopen hobby ook een bedrijf op te starten.

Interview met Esther (Styling by Esther)

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer