Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Terugblik op een fantastische kerstborrel en de uitgave van onze glossy!

Publicatiedatum 12 december 2023
Afgelopen vrijdag vierden we onze kerstborrel met al onze relaties. Het was een geweldig feest en we willen iedereen bedanken die aanwezig was. Tijdens deze avond hebben we onze glossy ter ere van ons 12,5-jarig bestaan uitgereikt. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

BaanBereik kerstborrel 2023

Publicatiedatum 8 november 2023
Hou jullie deurmatten in de gaten, want onze kerstkaart is weer onderweg. Op 8 december is het weer tijd voor onze jaarlijkse kerstborrel, met heerlijke cocktails, drankjes, eten, muziek en veel gezelligheid. Zijn jullie er dit jaar weer bij?
Lees meer

Banenbeurs 23 t/m 27 oktober!

Publicatiedatum 17 oktober 2023
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Wil je een frisse start maken of ben je een zzp'er op zoek naar nieuwe opdrachten? Kom dan tussen 23 en 27 oktober langs bij BaanBereik op onze vestigingen in Zwaag en Heerhugowaard. Deze week staat in het teken van nieuwe kansen en mogelijkheden!
Lees meer

Een terugblik op een fantastisch festival weekend!

Publicatiedatum 30 augustus 2023
Wat een schitterend festivalweekend was het! Onze oprechte dank gaat uit naar iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Goed nieuws: alle foto's zijn nu online beschikbaar, zodat jullie de komende dagen de prachtige momenten opnieuw kunnen beleven.
Lees meer

Festivalweekend - Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands!

Publicatiedatum 2 augustus 2023
In 2023 zijn we opnieuw trotse partners van Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands, twee sprankelende festivals die muziek, natuur en gemeenschap omarmen. Als sponsor van deze geweldige evenementen, blijft BaanBereik zich inzetten voor de gemeenschap en het versterken van deze bijzondere ervaringen.
Lees meer

Vier met ons mee: BaanBereik's 12,5-jarig jubileum!

Publicatiedatum 26 juni 2023
BaanBereik bestaat 12,5 jaar en deze mijlpaal laten we niet zomaar voorbij gaan. Kom jij dit met ons mee vieren?
Lees meer