Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Kantoorbanen: Vroeger, Nu en Straks.

Publicatiedatum 11 maart 2024
Kantoorbanen zijn superbelangrijk op de werkplek van vandaag. Ze zijn niet alleen maar saaie bureauroutines en archiefkasten. In deze blog duiken we dieper in de wereld van kantoorbanen, van hoe ze zijn veranderd tot alle verschillende soorten banen die nu de sfeer bepalen in moderne kantoren.
Lees meer

Gefeliciteerd met jullie contract, Sharon en Karen!

Publicatiedatum 7 maart 2024
Gisteren zijn we op bezoek geweest bij Sharon en Karen om te zien hoe het met ze gaat en om een presentje af te geven. We zijn blij dat ze allebei goed op hun plek zitten, en dat we hen hebben kunnen ondersteunen bij het vinden van de ideale match. Wil je meer te weten komen over Sharon en Karen? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe bouw je een succesvol team

Publicatiedatum 5 maart 2024
Het creëren van een succesvol team is een belangrijk onderwerp en een spannende reis waarbij je rekening moet houden met verschillende factoren. Het draait allemaal om het samenbrengen van de juiste mensen, het bedenken van een positieve teamcultuur en het effectief leiden van het team. Laten we kijken naar enkele stappen om dit te bereiken!
Lees meer

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer