Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Richard 10 jaar in dienst!

Publicatiedatum 5 september 2023
Onze lieve collega Richard viert zijn 10-jarig jubileum bij BaanBereik. Ben je nieuwsgierig naar zijn inspirerende reis binnen ons bedrijf? Lees dan verder!
Lees meer

Arbeidskrapte: De voordelen voor jou!

Publicatiedatum 4 september 2023
In de huidige dynamische arbeidsmarkt is arbeidskrapte een veelbesproken onderwerp. Hoewel het tekort aan beschikbare arbeidskrachten uitdagingen met zich meebrengt voor werkgevers en bedrijven, is het ook essentieel om de voordelen ervan voor individuele werknemers te begrijpen. In deze blog gaan we dieper in op het concept van arbeidskrapte en onthullen we de mogelijke voordelen die het met zich meebrengt voor jou als werknemer.
Lees meer

Ik heb naar mijn hart geluisterd en ga nu elke dag met plezier naar mijn werk!

Publicatiedatum 4 september 2023
Ik heb naar mijn hart geluisterd en ga nu elke dag met plezier naar mijn werk, zoals Nadine haar werkplezier beschrijft. Dit is natuurlijk het doel dat we voor iedereen willen bereiken. Hier kun je het volledige verhaal van Nadine lezen.
Lees meer

Schrijf je in en win!

Publicatiedatum 31 augustus 2023
Doe je al mee aan onze winactie? Win geweldige prijzen! Bij ons 12,5-jarig jubileum hoort een traktatie... We vieren ons jubileum met trots door onze "Schrijf je in en win" actie aan te kondigen!
Lees meer

Een terugblik op een fantastisch festival weekend!

Publicatiedatum 30 augustus 2023
Wat een schitterend festivalweekend was het! Onze oprechte dank gaat uit naar iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Goed nieuws: alle foto's zijn nu online beschikbaar, zodat jullie de komende dagen de prachtige momenten opnieuw kunnen beleven.
Lees meer

Samenwerkingsreis met BaanBereik: Arjan's avontuur van West-Friesland naar Emmen!

Publicatiedatum 15 augustus 2023
Ontmoet Arjan Korver, een West-Fries die de stap zet om naar Emmen te verhuizen. Zijn verhaal begon in 2011 bij BaanBereik!
Lees meer