Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Cynthia Giezenberg is gestart als Online Manager

Publicatiedatum 23 november 2021
Cynthia Giezenberg is begonnen als Online Manager bij onze opdrachtgever, een organisatie die de vrijetijdssector, evenementen en uitjes in de regio onder de aandacht brengt.
Lees meer

Even voorstellen: Gillian Sandikrama

Publicatiedatum 17 november 2021
Deze week ben ik begonnen als stagiair Intercedent bij het office team van BaanBereik. Een nieuwe uitdaging, aangezien ik na zeven jaar weer terug ben op school.
Lees meer

Even voorstellen: Claire Bakker

Publicatiedatum 15 november 2021
Vandaag ben ik begonnen als stagiaire Marketing & Communicatie bij BaanBereik. Komende tien weken help ik mee met marketing activiteiten, zoals het schrijven van vacatures en interviews en het bijhouden van de sociale media.
Lees meer

Het elan van BaanBereik’s nieuwe intercedenten

Publicatiedatum 5 november 2021
Een van de kenmerkende aspecten van de werkwijze van BaanBereik is de persoonlijke benadering. Er wordt alle tijd genomen om werkzoekenden en klanten zo goed mogelijk te leren kennen.
Lees meer

Sandy Gunter is in vaste dienst getreden!

Publicatiedatum 27 oktober 2021
Sandy Gunter is deze maand in vaste dienst getreden bij onze opdrachtgever gespecialiseerd in verwarmingselementen. Gefeliciteerd Sandy!
Lees meer

Astrid Giroth is op vast contract!

Publicatiedatum 26 oktober 2021
Astrid Giroth is op vast contract bij onze opdrachtgever. Een timmerspecialist die o.a. kozijnen, ramen, deuren en trappen maakt. Gefeliciteerd!
Lees meer