Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

De diversiteit van klantenservice vacatures

Publicatiedatum 18 oktober 2023
Als je een passie hebt voor het helpen van mensen en het oplossen van problemen, dan kunnen klantenservice vacatures een perfecte carrière keuze voor jou zijn. Bij ons zijn meerdere klantenservice vacatures beschikbaar. In dit artikel gaan we dieper in op de wereld van klantenservice vacatures, de vereisten en voordelen van werken in deze branche.
Lees meer

Banenbeurs 23 t/m 27 oktober!

Publicatiedatum 17 oktober 2023
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Wil je een frisse start maken of ben je een zzp'er op zoek naar nieuwe opdrachten? Kom dan tussen 23 en 27 oktober langs bij BaanBereik op onze vestigingen in Zwaag en Heerhugowaard. Deze week staat in het teken van nieuwe kansen en mogelijkheden!
Lees meer

Richard haalt alles uit de kast!

Publicatiedatum 11 oktober 2023
Richard, medewerker bij BaanBereik, vond zijn eigen unieke moment om zijn coming out met ons te delen.
Lees meer

Het belang van een up-to-date CV

Publicatiedatum 11 oktober 2023
Je Curriculum Vitae (CV) is vaak de allereerste indruk die werkgevers van je krijgen. Het vertelt kort iets over jou en wat je hebt gedaan in je werkende leven . Een up-to-date CV kan het verschil maken tussen wel of niet uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek. Dus, laten we eens goed kijken waarom het zo belangrijk is om je CV altijd bijgewerkt te houden.
Lees meer

Nathan's eerste maand bij BaanBereik

Publicatiedatum 10 oktober 2023
De eerste maand is voorbij gevolgen, ik heb veel geleerd en wil jullie graag laten weten wat ik heb geleerd!
Lees meer

Nationale Ouderendag met Jaap

Publicatiedatum 6 oktober 2023
Jaap is al jarenlang actief met diverse kleine klussen bij BaanBereik. Zo zorgt hij er bijvoorbeeld voor dat onze bekende paarse BaanBereik tonnen bij de verschillende evenementen komen. Jaap is niet meer de jongste en zorgt toch voor zijn bijdrage. Lees hier het interview met Jaap.
Lees meer