Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Werken achter de bar

Publicatiedatum 20 april 2022
Isa stond afgelopen vrijdag met drie vriendinnen achter de bar bij de Vrijmibo in Wognum. ’Ik heb een leuke avond gehad.
Lees meer

Pasen 2022

Publicatiedatum 13 april 2022
Wij wensen iedereen een vrolijk Pasen! Heb jij de BaanBereik Pasen auto al gespot? Deze week gaan onze Paashazen weer op pad om onze medewerkers persoonlijk te bedanken. 
Lees meer

Hoe is het om te werken op een evenement?

Publicatiedatum 13 april 2022
Hoe is het om te werken op een evenement? 2 weken geleden hebben wij voor een tof evenement in Noord-Scharwoude de barmedewerkers mogen verzorgen. Een mooie uitdaging met goed resultaat!
Lees meer

Interview met Helen Pauwels

Publicatiedatum 11 maart 2022
1 Maart is Helen gestart in haar nieuwe functie als Database Medewerker bij onze opdrachtgever ABOVO Media. Hiervoor heeft Helen al veel ervaring opgedaan in andere functies zoals reisadviseuse, sales binnendienst, klantenservice medewerker en als secretaresse. Het was nu tijd voor een nieuwe uitdaging!
Lees meer

Hoe gaat het met Suzan?

Publicatiedatum 4 maart 2022
Op 31 januari ben ik begonnen aan mijn stageperiode bij BaanBereik als Management Assistent. Hierbij ondersteun ik 20 weken Team Office. Elke dag plan ik voor Team Office afspraken in, voer ik gegevens in van kandidaten en relaties,
Lees meer

Wij zijn de kruiwagen naar een mooie nieuwe baan

Publicatiedatum 4 maart 2022
Op volle kracht vooruit. Met enthousiaste nieuwe medewerkers, een nieuw systeem en onze nieuwe website zijn we volop in ontwikkeling.
Lees meer