Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Gefeliciteerd met je nieuwe contract Luke!

Publicatiedatum 12 februari 2024
Luke volgt momenteel de werk- en leeropleiding Human Resources Management, waarbij hij 4 dagen per week werkzaam is bij BaanBereik en 1 dag per week op school zit. Volgende maand rondt hij zijn studie af en gaat hij fulltime aan de slag bij BaanBereik. Benieuwd naar hoe Luke het werken en leren heeft ervaren? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Femke!

Publicatiedatum 7 februari 2024
Welkom Femke! Femke gaat haar afstudeerscriptie uitvoeren bij BaanBereik. Wij zijn erg blij dat ze ons team komt versterken. Wil je meer weten over Femke? Lees dan snel verder!
Lees meer

De kracht van regionaal werken

Publicatiedatum 6 februari 2024
Bij BaanBereik geloven we sterk in het persoonlijke aspect van ons werk. Wij hebben bewust gekozen voor de sociale route, waarbij persoonlijk contact als een essentieel onderdeel van onze samenwerkingen wordt beschouwd. In dit blogartikel willen we delen waarom wij regionaal werken en waarom persoonlijkheid voor ons net zo belangrijk is als functieprofielen, met een focus op vacatures in de regio Hoorn en Heerhugowaard
Lees meer

Shalina heeft haar stage bij BaanBereik succesvol afgerond!

Publicatiedatum 5 februari 2024
Het einde is in zicht... Shalina gaat ons verlaten na een succesvolle stage periode. Wij gaan haar missen en wensen haar veel succes met haar studie. Benieuwd naar haar ervaringen tijdens de stage? Lees het in deze blog!
Lees meer

Eva deelt haar ervaringen over werken bij Keukenhof

Publicatiedatum 2 februari 2024
Eva zocht naar een leuke baan en ontdekte de vacature voor Keukenhof op onze website. Ze deelt enthousiast: Wat me aanspreekt aan Keukenhof is het jonge team. Daarom zou ik deze baan zeker aanraden aan jonge mensen." Wil je meer weten over Eva's ervaring? Lees dan snel verder!
Lees meer

Esther Verstegen over de goede relatie met BaanBereik

Publicatiedatum 1 februari 2024
Sinds het moment dat Esther in contact kwam met Lysann is er een duurzame en waardevolle relatie ontstaan. In deze blog lees je hoe Esther's connectie met BaanBereik niet alleen haar carrière heeft verrijkt, maar ook heeft bijgedragen aan het succes van Libra Energy.
Lees meer