Vacatures Purmerend

Vacatures Purmerend

Hulp nodig bij het zoeken naar een baan?

We helpen je graag verder. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op.

De nieuwste vacatures ontvangen?

Wil je de nieuwste vacatures in je mail ontvangen? Schrijf je in voor onze vacature alert!

Vacatures Purmerend

Ben je op zoek naar vacatures in de buurt of wil je gewoon niks missen in Purmerend? Bekijk ons vacatureaanbod. In allerlei branches hebben we vacatures. Purmerend ontwikkelt zich namelijk volop in het bedrijfsleven. Van administratief, bouw, techniek, management, tot zorg. Werken met je handen of juist een kantoorbaan. Je vindt het allemaal bij BaanBereik. Wij hebben een breed netwerk in de regio Purmerend en kennen veel bedrijven met wat er bij hen speelt. Vertel ons waar jij naar op zoek bent en wij brengen elkaar in contact. Bekijk ons aanbod en wie weet heb jij straks je droombaan in Purmerend. Of bekijk ons bredere aanbod van vacatures in Noord-Holland.  

Goede werk-privébalans

Je tijd op een dusdanige manier verdelen zodat je lekker in je vel zit en geen stress ervaart, zowel privé als op werk. Wie wil dat niet. Bij BaanBereik vinden wij dit ook belangrijk voor onze medewerkers. Wil je bijvoorbeeld parttime werken of een baan hebben waarbij je enkele dagen thuiswerkt? Of juist niet? Dan houden we hier rekening mee in de selectie van vacatures. Purmerend kent genoeg bedrijven waarbij dit mogelijk is. Via BaanBereik deel je je werk precies in zoals jij het wilt. Jij blij, wij blij. Samen opzoek naar jouw droombaan. De mooiste vacatures. Purmerend is dé regio.

Vacatures Purmerend: Maak kennis met ons

Twijfel niet en ga met ons in gesprek voor een kennismaking. Op deze manier weten we waar je voorkeuren liggen, wat jou drijft en zoekt in een baan. Zo kunnen wij gericht op zoek naar de vacature in Purmerend die volledig aansluit op jouw behoeften. Ook met de bedrijven gaan wij persoonlijk in gesprek om ze goed te leren kennen. Zo proeven we bijvoorbeeld ook de sfeer op de werkvloer. Door een volledig beeld te krijgen van de organisatie kunnen we goed inschatten of een vacature in Purmerend aansluit op jouw behoefte, kennis en ervaring. Een persoonlijke aanpak dus.

Onze kernwaarden

Door middel van onze persoonlijke aanpak, resultaatgerichtheid en plezier in het proces is het ons gelukt om vele werkzoekenden te koppelen aan enthousiaste opdrachtgevers en hun droombaan. Vandaar dat deze termen zijn bestempeld als onze kernwaarden. Deze kernwaarden komen overal in wat we doen terug. Het zijn eigenschappen en drijfveren die laten zien waar we voor staan. We streven bijvoorbeeld te allen tijde naar tevreden medewerkers, werkzoekenden en opdrachtgevers. Dit komt tot uiting met onze resultaatgerichte aanpak.

Onze intercedenten staan voor je klaar

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Voor jouw droombaan? We helpen je graag op weg! Ben je op zoek naar een administratieve kantoorbaan, of een uitdagende kantoorbaan als manager? Ga dan met ons Office team persoonlijk in gesprek. Ben je op zoek naar een vacature in Purmerend waarbij je buiten aan het werk bent, bijvoorbeeld als timmerman of bouwkundig opzichter? Dan staat team Techniek voor je klaar. Maar vergeet niet dat deze allround intercedenten vaardigheden hebben om jou aan een baan te helpen, welk vakgebied het ook is. Dus ook voor zorg of horeca vacatures. Purmerend heeft ze en het team van BaanBereik geeft ze. Bekijk hier alle vacatures.  

Klantenservice vacatures in Purmerend

Ben je behulpzaam, klantvriendelijk en heb je een luisterend oor? Bekijk dan onze klantenservice vacatures. Purmerend heeft genoeg klantenservice vacatures open staan. Als klantenservice medewerker heb je een kantoorbaan waarbij je met je servicegerichte aanpak goed antwoord weet te geven op vragen, problemen of klachten. Maar wat zijn nou de eigenschappen van een goede klantenservice medewerker?

  • Een luisterend oor;
  • Goede communicatievaardigheden;
  • Stevig in je schoenen staan;
  • Positieve instelling;
  • Oplossingsgericht;
  • Inlevingsvermogen;
  • De juiste kennis in huis

Zijn dit nou eigenschappen waarin je jezelf herkent? Wacht niet langer en solliciteer op onze klantenservice vacatures Purmerend. Voor elk punt in je carrière hebben we klantenservice vacatures. Purmerend als werkplek als starter, medior of senior. Het kan allemaal. Ga met ons in gesprek en vind je droombaan. Heb je een vraag over een vacature in Purmerend? Bel ons via 0229 745 010.

Toon meer
Sluit filters