Vakantiebaan en Seizoenswerk

Banner

Hulp nodig bij het zoeken naar een baan?

We helpen je graag verder. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op.

De nieuwste vacatures ontvangen?

Wil je de nieuwste vacatures in je mail ontvangen? Schrijf je in voor onze vacature alert!

Zoek jij een vakantiebaan of bijbaan?

Ben je op zoek naar een manier om wat extra geld te verdienen tijdens je vakantie, studieperiode of wanneer je wat vrije tijd hebt? Overweeg dan om een vakantiebaan, seizoenswerk of werk als bijbaan te doen!

Een vakantiebaan is ideaal voor studenten en scholieren die in hun zomervakantie een paar weken willen werken en wat extra zakgeld willen verdienen. Bij BaanBereik hebben we vele diverse vacatures voor een vakantiebaan, seizoenswerk of een baan naast de studie. Veel bedrijven zijn op zoek naar tijdelijke medewerkers om te helpen met drukke periodes of om vervanging te bieden voor vaste medewerkers die met vakantie zijn.

Binnen diverse branches zijn er tal van mogelijkheden beschikbaar, denk bijvoorbeeld eens aan het volgende:

Is seizoenswerk voor jou weggelegd?

Seizoenswerk is vergelijkbaar met vakantiewerk, maar de werkperiode is meestal langer en is afhankelijk van het seizoen. Voorbeelden van seizoenswerk zijn bijvoorbeeld werken op een boerenbedrijf of werken op een camping in de zomer. Dit soort werk is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar tijdelijk werk en van plan zijn om gedurende een bepaalde periode op één locatie te blijven.

Werk als bijbaan is een populaire optie voor studenten die naast hun studie wat extra geld willen verdienen. Een baan naast de studie kan variëren van een paar uur per week tot een paar dagen per week. Mogelijkheden voor bijbanen zijn onder andere werken in een winkel, werken als serveerster of barman of werken als promotiemedewerker op evenementen. Bij BaanBereik hebben we voor jou een bijbaan in Hoorn, een bijbaan in Alkmaar of een bijbaan in Heerhugowaard.

Als je op zoek bent naar vakantiewerk, seizoenswerk of werk als bijbaan, ben je bij BaanBereik aan het juiste adres. Wij hebben verschillende vacatures openstaan. Zorg ervoor dat je een goed CV en sollicitatiebrief hebt en dat je jezelf goed presenteert tijdens het sollicitatiegesprek.

Kortom, vakantiewerk, seizoenswerk en werk als bijbaan zijn geweldige opties voor studenten en scholieren die wat extra geld willen verdienen en werkervaring willen opdoen. Er zijn tal van mogelijkheden beschikbaar en met wat inzet en doorzettingsvermogen kun je een passende baan vinden die bij jou past!

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen met jouw vakantiebaan, bijbaan of seizoenswerk? Neem dan contact met ons op.

Sluit filters