BaanBereik bemiddelt ook voor werkzoekenden 50-plussers

Publicatiedatum 13 maart 2019

Luc Ebbeling uit Hoorn is sinds eind 2017 werkzaam via BaanBereik. Hij werkt vijf dagen per week bij het installatiebedrijf Schouten Techniek B.V. in Zwaag. ‘‘Vroeger werkte ik veelal in de regio Amsterdam en nu ben ik zo op mijn werk.’’ Als Assistent Service Coördinator ondersteunt Luc verschillende afdelingen zoals de planning, service, inkoop en logistiek.

Baan is bereikt

Bij zijn vorige werkgever in de regio Amsterdam was de afdeling opgeheven waardoor Luc in 2014 zonder werk kwam te zitten. Het bleek lastig om weer aan een leuke, passende baan te komen. ‘‘Ik dacht zo wel weer aan een passende baan te kunnen vinden. Enkel stuitte ik op veel vooroordelen bij werkgevers over aanname van oudere werknemers.’’ Uiteindelijk besloot Luc om verschillende uitzendbureaus te benaderen. ‘‘BaanBereik reageerde en handelde snel en hierdoor kwam ik via BaanBereik weer terug in het arbeidsproces.’’

Vader van de afdeling

Luc zijn werkzaamheden zijn heel divers. Hij werkt voor de particuliere markt, hierdoor is zijn voornaamste taak om de inkomende telefoon af te handelen om klanten te helpen met een storing. Daarnaast maakt hij de planningen voor de monteurs en voor het periodiek onderhoud en regelt de bestellingen. Door zijn jarenlange ervaring als leidinggevende in de logistiek en planning heeft hij veel inzicht in de werkzaamheden. Ze noemen Luc dan ook wel eens ‘de vader van de afdeling’. ‘‘We hebben een ontzettend leuk en jong team.’’

Leidinggeven op het veld

Leidinggeven is niet meer Luc zijn passie in zijn werk. Wel is hij hoofdtrainer van De Blokkers V1. Het vrouwenteam uit Blokker speelt in de landelijke 1e klasse (3e niveau van Nederland) en doen het ontzettend goed. Zijn goede kwaliteit in leiderschap komen hier toch nog een beetje naar boven.

BaanBereik feliciteert Luc met zijn contract bij Schouten Techniek b.v. en wenst hem nog jaren van werkplezier toe. Wilt u de volgende zijn die via BaanBereik aan een leuke passende baan komt? Neem dan contact met ons op!

Telefoonnummer Zwaag: 0229 745 010
Telefoonnummer Heerhugowaard: 072 303 1111

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer