BaanBereik bemiddelt ook voor werkzoekenden 50-plussers

Publicatiedatum 13 maart 2019

Luc Ebbeling uit Hoorn is sinds eind 2017 werkzaam via BaanBereik. Hij werkt vijf dagen per week bij het installatiebedrijf Schouten Techniek B.V. in Zwaag. ‘‘Vroeger werkte ik veelal in de regio Amsterdam en nu ben ik zo op mijn werk.’’ Als Assistent Service Coördinator ondersteunt Luc verschillende afdelingen zoals de planning, service, inkoop en logistiek.

Baan is bereikt

Bij zijn vorige werkgever in de regio Amsterdam was de afdeling opgeheven waardoor Luc in 2014 zonder werk kwam te zitten. Het bleek lastig om weer aan een leuke, passende baan te komen. ‘‘Ik dacht zo wel weer aan een passende baan te kunnen vinden. Enkel stuitte ik op veel vooroordelen bij werkgevers over aanname van oudere werknemers.’’ Uiteindelijk besloot Luc om verschillende uitzendbureaus te benaderen. ‘‘BaanBereik reageerde en handelde snel en hierdoor kwam ik via BaanBereik weer terug in het arbeidsproces.’’

Vader van de afdeling

Luc zijn werkzaamheden zijn heel divers. Hij werkt voor de particuliere markt, hierdoor is zijn voornaamste taak om de inkomende telefoon af te handelen om klanten te helpen met een storing. Daarnaast maakt hij de planningen voor de monteurs en voor het periodiek onderhoud en regelt de bestellingen. Door zijn jarenlange ervaring als leidinggevende in de logistiek en planning heeft hij veel inzicht in de werkzaamheden. Ze noemen Luc dan ook wel eens ‘de vader van de afdeling’. ‘‘We hebben een ontzettend leuk en jong team.’’

Leidinggeven op het veld

Leidinggeven is niet meer Luc zijn passie in zijn werk. Wel is hij hoofdtrainer van De Blokkers V1. Het vrouwenteam uit Blokker speelt in de landelijke 1e klasse (3e niveau van Nederland) en doen het ontzettend goed. Zijn goede kwaliteit in leiderschap komen hier toch nog een beetje naar boven.

BaanBereik feliciteert Luc met zijn contract bij Schouten Techniek b.v. en wenst hem nog jaren van werkplezier toe. Wilt u de volgende zijn die via BaanBereik aan een leuke passende baan komt? Neem dan contact met ons op!

Telefoonnummer Zwaag: 0229 745 010
Telefoonnummer Heerhugowaard: 072 303 1111

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer