Arbeidsmarkt

BaanBereik bemiddelt ook voor werkzoekenden 50-plussers

Publicatiedatum 13 maart 2019

Luc Ebbeling uit Hoorn is sinds eind 2017 werkzaam via BaanBereik. Hij werkt vijf dagen per week bij het installatiebedrijf Schouten Techniek B.V. in Zwaag. ‘‘Vroeger werkte ik veelal in de regio Amsterdam en nu ben ik zo op mijn werk.’’ Als Assistent Service Coördinator ondersteunt Luc verschillende afdelingen zoals de planning, service, inkoop en logistiek.

Baan is bereikt

Bij zijn vorige werkgever in de regio Amsterdam was de afdeling opgeheven waardoor Luc in 2014 zonder werk kwam te zitten. Het bleek lastig om weer aan een leuke, passende baan te komen. ‘‘Ik dacht zo wel weer aan een passende baan te kunnen vinden. Enkel stuitte ik op veel vooroordelen bij werkgevers over aanname van oudere werknemers.’’ Uiteindelijk besloot Luc om verschillende uitzendbureaus te benaderen. ‘‘BaanBereik reageerde en handelde snel en hierdoor kwam ik via BaanBereik weer terug in het arbeidsproces.’’

Vader van de afdeling

Luc zijn werkzaamheden zijn heel divers. Hij werkt voor de particuliere markt, hierdoor is zijn voornaamste taak om de inkomende telefoon af te handelen om klanten te helpen met een storing. Daarnaast maakt hij de planningen voor de monteurs en voor het periodiek onderhoud en regelt de bestellingen. Door zijn jarenlange ervaring als leidinggevende in de logistiek en planning heeft hij veel inzicht in de werkzaamheden. Ze noemen Luc dan ook wel eens ‘de vader van de afdeling’. ‘‘We hebben een ontzettend leuk en jong team.’’

Leidinggeven op het veld

Leidinggeven is niet meer Luc zijn passie in zijn werk. Wel is hij hoofdtrainer van De Blokkers V1. Het vrouwenteam uit Blokker speelt in de landelijke 1e klasse (3e niveau van Nederland) en doen het ontzettend goed. Zijn goede kwaliteit in leiderschap komen hier toch nog een beetje naar boven.

BaanBereik feliciteert Luc met zijn contract bij Schouten Techniek b.v. en wenst hem nog jaren van werkplezier toe. Wilt u de volgende zijn die via BaanBereik aan een leuke passende baan komt? Neem dan contact met ons op!

Telefoonnummer Zwaag: 0229 745 010
Telefoonnummer Heerhugowaard: 072 303 1111

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De meest inspirerende ondernemers van NHN in 2022

Publicatiedatum 14 september 2022
Voor de NHN Business Awards gaan we voor 9e jaar op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het NoordZeekanaal. Op donderdag 27 oktober vindt de spannende finale plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo.
Lees meer

Maak kennis met onze nieuwe toppers

Publicatiedatum 12 september 2022
Afgelopen week zijn er vier nieuwe krachten gestart bij Team BaanBereik. Graag stellen we hen in het kort voor.
Lees meer

Even voorstellen: Alyssa Kloes

Publicatiedatum 7 september 2022
Ik ben Alyssa Kloes en ben 18 jaartjes jong. Afgelopen maandag ben ik gestart als stagiaire intercedent op de afdeling office bij BaanBereik.
Lees meer