Blijf op de hoogte van de laatste vacatures met onze Job Alert

Publicatiedatum 22 februari 2024

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om altijd als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied? Dan is onze Job Alert precies wat je nodig hebt! Door je aan te melden en je voorkeuren in te vullen, ontvang je regelmatig de meest recente vacatures direct in je mailbox. Hier is hoe je je kunt aanmelden:

Stap 1: Vul je persoonlijke gegevens in
Om te beginnen, vul je eenvoudig je persoonlijke gegevens in, waaronder je naam, e-mailadres en eventuele andere benodigde informatie.

Stap 2: Selecteer je voorkeuren
Kies de specifieke voorkeuren die aansluiten bij jouw wensen. Wil je dagelijks, wekelijks of maandelijks updates ontvangen? Selecteer de frequentie die het beste bij jou past. Daarnaast kun je aangeven in welke branche en werkgebied je geïnteresseerd bent. Misschien ben je specifiek op zoek naar kansen in de regio Zwaag, Alkmaar, Heerhugowaard of Enkhuizen.

Stap 3: Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox
Na het voltooien van je aanmelding, hoef je verder niets te doen. Wij zorgen ervoor dat je regelmatig op de hoogte wordt gebracht van de nieuwste kansen die aansluiten bij jouw profiel, voorkeuren en gewenste locaties. Of je nu actief op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er beschikbaar is, onze Job Alert maakt het gemakkelijk.

Waarom onze Job Alert?

  • Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures.
  • Afgestemd op jouw specifieke voorkeuren en interesses, inclusief branche en werkgebied.
  • Geen gedoe, eenvoudig en snel aan te melden.
  • Bespaar tijd en ontvang relevante kansen direct in je inbox.

Mis nooit meer een kans om je carrière naar een hoger niveau te tillen. Meld je nu aan voor onze Job Alert en laat de nieuwste vacatures naar jou komen!

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures met onze Job Alert

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer