De kracht van regionaal werken

Publicatiedatum 6 februari 2024

Bij BaanBereik geloven we sterk in het persoonlijke aspect van ons werk. Wij hebben bewust gekozen voor de sociale route, waarbij persoonlijk contact als een essentieel onderdeel van onze samenwerkingen wordt beschouwd. In dit blogartikel willen we delen waarom wij regionaal werken en waarom persoonlijkheid voor ons net zo belangrijk is als functieprofielen, met een focus op vacatures in de regio Hoorn en Heerhugowaard

Persoonlijk contact als basis

Bij BaanBereik gaat ons werk verder dan het matchen van kandidaten met functieprofielen. Persoonlijk contact is voor ons van essentieel belang. We nemen de tijd om zowel de werkzoekende als de klant op een dieper niveau te leren kennen, met als doel niet alleen professionele vaardigheden, maar ook persoonlijkheid te begrijpen.

Karaktergerichte plaatsing

Bij BaanBereik plaatsen we kandidaten niet alleen op basis van hun functieprofiel. We hechten evenveel waarde aan het karakter van een persoon als aan hun professionele vaardigheden. Door te kijken naar de persoon achter het CV, streven we naar duurzame matches die tevredenheid bij zowel de kandidaat als de opdrachtgever garanderen.

Regionaal werken voor persoonlijk contact

Door bewust regionaal te werken, behouden we de ruimte voor persoonlijk contact. Onze focus op de regio Hoorn en Heerhugowaard stelt ons in staat gemakkelijk lokale bedrijven en werkzoekenden te bereiken. Dit bevordert niet alleen de efficiëntie van communicatie, maar versterkt ook de lokale verbindingen.

Lokale vacatures in Hoorn en Heerhugowaard

BaanBereik is jouw lokale partner voor vacatures in regio Hoorn en Heerhugowaard. Met een sterke aanwezigheid en een uitgebreid netwerk begrijpen we de lokale arbeidsmarkt. Of je nu een nieuwe uitdaging zoekt of geschikte kandidaten voor jouw bedrijf, wij staan klaar om te helpen.

Kracht van lokale connecties

Regionaal werken betekent ook investeren in lokale connecties. We begrijpen de specifieke behoeften van de lokale arbeidsmarkt en kunnen hierop inspelen. Onze kennis van de regionale bedrijfscultuur stelt ons in staat beter te anticiperen op de wensen van zowel werkzoekenden als werkgevers.

Conclusie

Bij BaanBereik is persoonlijk contact de kern van ons werk. Door te kiezen voor regionaal werken, blijven we dichtbij onze klanten en kandidaten. Op deze manier dragen we bij aan een waardevolle en lokale invulling van de arbeidsmarkt.

De kracht van regionaal werken

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 17 juni 2024
Wij nodigen jullie uit om samen de warme dagen in te luiden. Kom je ook naar de BaanBereik Zomerborrel op vrijdag 5 juli vanaf 16.00?
Lees meer

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer