De kracht van regionaal werken

Publicatiedatum 6 februari 2024

Bij BaanBereik geloven we sterk in het persoonlijke aspect van ons werk. Wij hebben bewust gekozen voor de sociale route, waarbij persoonlijk contact als een essentieel onderdeel van onze samenwerkingen wordt beschouwd. In dit blogartikel willen we delen waarom wij regionaal werken en waarom persoonlijkheid voor ons net zo belangrijk is als functieprofielen, met een focus op vacatures in de regio Hoorn en Heerhugowaard

Persoonlijk contact als basis

Bij BaanBereik gaat ons werk verder dan het matchen van kandidaten met functieprofielen. Persoonlijk contact is voor ons van essentieel belang. We nemen de tijd om zowel de werkzoekende als de klant op een dieper niveau te leren kennen, met als doel niet alleen professionele vaardigheden, maar ook persoonlijkheid te begrijpen.

Karaktergerichte plaatsing

Bij BaanBereik plaatsen we kandidaten niet alleen op basis van hun functieprofiel. We hechten evenveel waarde aan het karakter van een persoon als aan hun professionele vaardigheden. Door te kijken naar de persoon achter het CV, streven we naar duurzame matches die tevredenheid bij zowel de kandidaat als de opdrachtgever garanderen.

Regionaal werken voor persoonlijk contact

Door bewust regionaal te werken, behouden we de ruimte voor persoonlijk contact. Onze focus op de regio Hoorn en Heerhugowaard stelt ons in staat gemakkelijk lokale bedrijven en werkzoekenden te bereiken. Dit bevordert niet alleen de efficiëntie van communicatie, maar versterkt ook de lokale verbindingen.

Lokale vacatures in Hoorn en Heerhugowaard

BaanBereik is jouw lokale partner voor vacatures in regio Hoorn en Heerhugowaard. Met een sterke aanwezigheid en een uitgebreid netwerk begrijpen we de lokale arbeidsmarkt. Of je nu een nieuwe uitdaging zoekt of geschikte kandidaten voor jouw bedrijf, wij staan klaar om te helpen.

Kracht van lokale connecties

Regionaal werken betekent ook investeren in lokale connecties. We begrijpen de specifieke behoeften van de lokale arbeidsmarkt en kunnen hierop inspelen. Onze kennis van de regionale bedrijfscultuur stelt ons in staat beter te anticiperen op de wensen van zowel werkzoekenden als werkgevers.

Conclusie

Bij BaanBereik is persoonlijk contact de kern van ons werk. Door te kiezen voor regionaal werken, blijven we dichtbij onze klanten en kandidaten. Op deze manier dragen we bij aan een waardevolle en lokale invulling van de arbeidsmarkt.

De kracht van regionaal werken

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer