De mooiste vaste banen en direct een contract bij de opdrachtgever: BaanBereik maakt het mogelijk!

Publicatiedatum 23 oktober 2023

Bij BaanBereik staan we bekend om onze persoonlijke aanpak en ons uitgebreide netwerk in Noord-Holland, met onze twee vestigingen in Zwaag en Heerhugowaard. We zijn geen standaard uitzendbureau, maar een partner in werk. Wat ons onderscheidt, is ons vermogen om niet alleen tijdelijke oplossingen te bieden, maar ook de mooiste vaste banen in de regio te vinden voor onze kandidaten. Of het nu gaat om tijdelijke oplossingen, vaste banen op basis van uitzendovereenkomsten, of rechtstreekse contracten, we streven ernaar om de perfecte match te maken tussen kandidaat en werkgever.

Bij BaanBereik hebben we een uitgebreid netwerk van werkgevers in diverse sectoren, zoals techniek, bouw, administratie, horeca en meer. Dit stelt ons in staat om de mooiste vaste banen te vinden voor onze kandidaten. We begrijpen dat elke kandidaat unieke vaardigheden en ambities heeft, en we streven ernaar om de ideale match te creëren tussen kandidaat en werkgever.

Wat BaanBereik nog specialer maakt, is onze mogelijkheid om kandidaten de kans te bieden direct een contract bij de opdrachtgever te krijgen. Dit betekent dat je niet alleen een vaste baan krijgt, maar ook de zekerheid van een arbeidsovereenkomst met de werkgever vanaf het begin. Dit is een geweldige kans om je carrière te starten of voort te zetten bij een bedrijf dat bij je past.

Waarom Kiezen voor BaanBereik?

  • Netwerk en expertise: Ons uitgebreide netwerk en kennis van de regionale arbeidsmarkt stellen ons in staat om de juiste banen te vinden voor onze kandidaten.

  • Persoonlijke aanpak: Bij BaanBereik ben je geen nummer. We luisteren naar je wensen en behoeften en streven ernaar om de ideale match te maken.

  • Kans op direct contract: Onze unieke mogelijkheid om kandidaten directe contracten aan te bieden bij opdrachtgevers geeft je zekerheid vanaf dag één.

  • Groei en ontwikkeling: We bieden ondersteuning en kansen voor groei en ontwikkeling in je carrière.

  • Lokaal en vertrouwd: We zijn gevestigd in de regio Noord-Holland en begrijpen de lokale markt als geen ander.

Bij BaanBereik staan we klaar om je te helpen de mooiste vaste baan te vinden en de volgende stap in je carrière te zetten. We hebben een prachtig aanbod van vacatures beschikbaar in diverse sectoren. Laten we samenwerken om jouw professionele doelen te bereiken. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die voor jou beschikbaar zijn!

De mooiste vaste banen en direct een contract bij de opdrachtgever: BaanBereik maakt het mogelijk!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer