De mooiste vaste banen en direct een contract bij de opdrachtgever: BaanBereik maakt het mogelijk!

Publicatiedatum 23 oktober 2023

Bij BaanBereik staan we bekend om onze persoonlijke aanpak en ons uitgebreide netwerk in Noord-Holland, met onze twee vestigingen in Zwaag en Heerhugowaard. We zijn geen standaard uitzendbureau, maar een partner in werk. Wat ons onderscheidt, is ons vermogen om niet alleen tijdelijke oplossingen te bieden, maar ook de mooiste vaste banen in de regio te vinden voor onze kandidaten. Of het nu gaat om tijdelijke oplossingen, vaste banen op basis van uitzendovereenkomsten, of rechtstreekse contracten, we streven ernaar om de perfecte match te maken tussen kandidaat en werkgever.

Bij BaanBereik hebben we een uitgebreid netwerk van werkgevers in diverse sectoren, zoals techniek, bouw, administratie, horeca en meer. Dit stelt ons in staat om de mooiste vaste banen te vinden voor onze kandidaten. We begrijpen dat elke kandidaat unieke vaardigheden en ambities heeft, en we streven ernaar om de ideale match te creëren tussen kandidaat en werkgever.

Wat BaanBereik nog specialer maakt, is onze mogelijkheid om kandidaten de kans te bieden direct een contract bij de opdrachtgever te krijgen. Dit betekent dat je niet alleen een vaste baan krijgt, maar ook de zekerheid van een arbeidsovereenkomst met de werkgever vanaf het begin. Dit is een geweldige kans om je carrière te starten of voort te zetten bij een bedrijf dat bij je past.

Waarom Kiezen voor BaanBereik?

  • Netwerk en expertise: Ons uitgebreide netwerk en kennis van de regionale arbeidsmarkt stellen ons in staat om de juiste banen te vinden voor onze kandidaten.

  • Persoonlijke aanpak: Bij BaanBereik ben je geen nummer. We luisteren naar je wensen en behoeften en streven ernaar om de ideale match te maken.

  • Kans op direct contract: Onze unieke mogelijkheid om kandidaten directe contracten aan te bieden bij opdrachtgevers geeft je zekerheid vanaf dag één.

  • Groei en ontwikkeling: We bieden ondersteuning en kansen voor groei en ontwikkeling in je carrière.

  • Lokaal en vertrouwd: We zijn gevestigd in de regio Noord-Holland en begrijpen de lokale markt als geen ander.

Bij BaanBereik staan we klaar om je te helpen de mooiste vaste baan te vinden en de volgende stap in je carrière te zetten. We hebben een prachtig aanbod van vacatures beschikbaar in diverse sectoren. Laten we samenwerken om jouw professionele doelen te bereiken. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die voor jou beschikbaar zijn!

De mooiste vaste banen en direct een contract bij de opdrachtgever: BaanBereik maakt het mogelijk!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer