De mooiste vaste banen en direct een contract bij de opdrachtgever: BaanBereik maakt het mogelijk!

Publicatiedatum 23 oktober 2023

Bij BaanBereik staan we bekend om onze persoonlijke aanpak en ons uitgebreide netwerk in Noord-Holland, met onze twee vestigingen in Zwaag en Heerhugowaard. We zijn geen standaard uitzendbureau, maar een partner in werk. Wat ons onderscheidt, is ons vermogen om niet alleen tijdelijke oplossingen te bieden, maar ook de mooiste vaste banen in de regio te vinden voor onze kandidaten. Of het nu gaat om tijdelijke oplossingen, vaste banen op basis van uitzendovereenkomsten, of rechtstreekse contracten, we streven ernaar om de perfecte match te maken tussen kandidaat en werkgever.

Bij BaanBereik hebben we een uitgebreid netwerk van werkgevers in diverse sectoren, zoals techniek, bouw, administratie, horeca en meer. Dit stelt ons in staat om de mooiste vaste banen te vinden voor onze kandidaten. We begrijpen dat elke kandidaat unieke vaardigheden en ambities heeft, en we streven ernaar om de ideale match te creëren tussen kandidaat en werkgever.

Wat BaanBereik nog specialer maakt, is onze mogelijkheid om kandidaten de kans te bieden direct een contract bij de opdrachtgever te krijgen. Dit betekent dat je niet alleen een vaste baan krijgt, maar ook de zekerheid van een arbeidsovereenkomst met de werkgever vanaf het begin. Dit is een geweldige kans om je carrière te starten of voort te zetten bij een bedrijf dat bij je past.

Waarom Kiezen voor BaanBereik?

  • Netwerk en expertise: Ons uitgebreide netwerk en kennis van de regionale arbeidsmarkt stellen ons in staat om de juiste banen te vinden voor onze kandidaten.

  • Persoonlijke aanpak: Bij BaanBereik ben je geen nummer. We luisteren naar je wensen en behoeften en streven ernaar om de ideale match te maken.

  • Kans op direct contract: Onze unieke mogelijkheid om kandidaten directe contracten aan te bieden bij opdrachtgevers geeft je zekerheid vanaf dag één.

  • Groei en ontwikkeling: We bieden ondersteuning en kansen voor groei en ontwikkeling in je carrière.

  • Lokaal en vertrouwd: We zijn gevestigd in de regio Noord-Holland en begrijpen de lokale markt als geen ander.

Bij BaanBereik staan we klaar om je te helpen de mooiste vaste baan te vinden en de volgende stap in je carrière te zetten. We hebben een prachtig aanbod van vacatures beschikbaar in diverse sectoren. Laten we samenwerken om jouw professionele doelen te bereiken. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die voor jou beschikbaar zijn!

De mooiste vaste banen en direct een contract bij de opdrachtgever: BaanBereik maakt het mogelijk!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer