Een baan zonder opleiding

Publicatiedatum 1 mei 2023

Ben jij op zoek naar een baan zonder opleiding? Wij snappen dat een opleiding niet voor iedereen is weggelegd. Maak je geen zorgen, ook zonder het volgen van een opleiding is er een uitgebreid aanbod om jouw droombaan te vinden. Lees hier verder wat BaanBereik voor jou kan betekenen.

Waarom kies je voor BaanBereik?

Als beste uitzendbureau in Westfriesland staan wij altijd voor je klaar. Onze intercedenten richten zich op het verbinden van opdrachtgevers en werkzoekenden, waarbij we veel waarde hechten aan jouw werkervaring. Met werkervaring laat je zien dat je beschikt over praktische vaardigheden.

Hoe kan BaanBereik jou helpen?

Bij BaanBereik begint alles met een persoonlijk gesprek. Alle kandidaten nodigen we uit om langs te komen op ons kantoor in Zwaag of Heerhugowaard om jou persoonlijk te leren kennen. Tijdens dit persoonlijke gesprek bespreken we jouw wensen, interesses en carrièrekansen. Als we weten wie jij bent, gaan we met alle informatie op zoek naar jouw droombaan.

Vragen?

Is het echt waar dat BaanBereik mij aan een baan zonder opleiding kan helpen?

Jazeker. In het grote aanbod van vacatures zijn er verschillende banen waarvoor je in aanmerking komt. Met de juiste motivatie, ervaring en vaardigheden ben je meer geschikt dan je denkt.

Hoe lang duurt het voordat BaanBereik voor mij een baan zonder opleiding vindt?

Het vinden van een baan zonder opleiding hangt af van verschillende factoren. Wij zoeken een baan die past bij jouw interesses en werkervaring.

Kan ik me ook inschrijven als ik nog geen ervaring heb?

Natuurlijk kun je je ook inschrijven als je geen ervaring hebt. We staan klaar om jou te helpen je sterke punten en potentieel te benadrukken. Daarnaast onderzoeken we welke mogelijkheden er voor je zijn en op welke manier je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Conclusie

Bij BaanBereik staan we altijd klaar voor het vinden van werk zonder opleiding. Het hebben van werkervaring telt voor ons veel meer als een diploma en met die informatie benaderen we ons netwerk van werkgevers. We staan voor persoonlijke begeleiding om de beste kansen voor jou te vinden. Geef dan ook snel jouw gegevens door en dan nemen we contact op voor een kennismakingsgesprek.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer